Ίαν ΜακΣέιν: Από «Ιούδας» πρωταγωνιστής, 39 χρόνια μετά, στο «Game of Thrones»
Media

Ίαν ΜακΣέιν: Από «Ιούδας» πρωταγωνιστής, 39 χρόνια μετά, στο «Game of Thrones»

Ο ηθοποιός Ίαν ΜακΣέιν έκανε την έκπληξη πρωταγωνιστώντας στο Game of Thrones μετά από 39 χρόνια που είχε υποδυθεί τον Ιούδα στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ».

Από το κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας και των γιορτών του Πάσχα δεν μπορεί να λείπουν οι αγαπημένες ταινίες που αφορούν τη ζωή του Ιησού Χριστού.

Ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» είναι η all time classic ταινία που έχει γίνει η αγαπημένη μας πασχαλινή συνήθεια καθώς προβάλλεται κάθε χρόνο την Μεγάλη Εβδομάδα από τον Ant1.

jesus-of-nazareth2.png

Με της ερμηνείες τους έχουν ξεχωρίσει από τη μίνι σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι, οι Ρόμπερτ Πάουελ, Ολίβια Χάσεϊ αλλά και ο Γιώργος Βογιατζής.

Εκτός βέβαια από τους παραπάνω ηθοποιούς υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που έγιναν γνωστοί από τη συμμετοχή τους στη σειρά του 1977.

ihsous-apo-th-nazaret-3.jpg

Για παράδειγμα ο Ίαν ΜακΣέιν ο οποίος ενσάρκωσε τον Ιούδα έχει μείνει στη μνήμη μας λόγω των σκληρών χαρακτηριστικών του προσώπου του. Ο ηθοποιός τότς ήταν 34 ετών.

https://www.instagram.com/p/CcY-3dfuOgX

Σήμερα, ο Βρετανός ηθοποιός είναι 80 ετών και συνεχίζει την υποκριτική του καριέρα.

Δεν είναι απίθανο να σας θυμίζει κάτι καθώς πρόσφατα έχει παίξει σε μεγάλες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες.

Συγκεκριμένα, ο Ίαν ΜακΣέιν έπαιξε στο Game of Thrones και μάλιστα 40 χρόνια σχεδόν μετά τη βιβλική σειρά.

https://www.instagram.com/p/BtRNTArFFLF

Ο ηθοποιός έκανε ένα μικρό πέρασμα από την επική σειρά αλλά οι φαν της σειράς τον θυμούνται ως τον θρήσκο Brother Ray, που συνάντησε τον Sandor Clegane (aka The Hound) και του έδωσε μαθήματα ζωής. Το τέλος του χαρακτήρα, ωστόσο, ήταν τραγικό, καθώς τον κρέμασε η «Brotherhood Without Banners».

Ακόμη, ο Ίαν ΜακΣέιν έχει ενσαρκώσει τον Μαυρογένη στους Πειρατές της Καραϊβικής ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στο John Wick saga και στις σειρές «Οι στυλοβάτες της Γης» και «American Gods».

https://www.instagram.com/p/BjLJwxGBD9l

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved