Μαγγίρα για Γεωργούλη: «Μην αμαυρώνουμε τη φήμη ενός ανθρώπου πριν ακόμα αποδειχθεί κάτι»
Media

Μαγγίρα για Γεωργούλη: «Μην αμαυρώνουμε τη φήμη ενός ανθρώπου πριν ακόμα αποδειχθεί κάτι»

Την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη σχολίασαν στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά.

Η παρουσιάστρια με αφορμή το ρεπορτάζ γύρω από αυτό, εξέφρασε την άποψη της.

«Καταλαβαίνω και τους συναδέλφους ηθοποιούς, γιατί μπορεί να είχες μία άψογη συνεργασία μαζί με έναν άνθρωπο, δεν ξέρεις όμως τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Τι θέση να πάρεις και τι να πεις για αυτό;», είπε αρχικά με τον συνεργάτη της, Δημήτρη Μακαλιά να συμπληρώνει:

makalias-bertty-(2).jpg

«Να πάω ένα βήμα πίσω; Έχουμε μία καταγγελία για έναν άνθρωπο. Γιατί έχουμε ήδη δικάσει την κατάσταση, ότι ο Αλέξης Γεωργούλης έχει κάνει αυτό το πράγμα; Έβλεπα το πρωί άλλες εκπομπές και έχω πάθει σοκ. Είχαν πάει στο χωριό του, βρήκαν τη μαμά του, μιλούσαν με τον φίλο του, τι άνθρωπος ήταν. Από μία καταγγελία που έχει γίνει έχουμε φτάσει να καταδικάσουμε τον Αλέξη Γεωργούλη και ρωτάμε τους συναδέλφους ηθοποιούς αν είχαν καταλάβει κάτι; Είναι πολύ νωρίς, πολύ πρώιμο. Σαν να θέλουμε να αποπροσανατολιστούμε, να αλλάξουμε κλίμα και σελίδα, να πάμε σε κάτι άλλο και να θάψουμε άλλον ένα. Αφού δεν γνωρίζουμε, ας σιωπήσουμε».

makalias-bertty-(6).jpg

«Είναι η αποχή της αποκαθήλωσης. Βλέπουμε πάρα πολλούς ανθρώπους εντός και εκτός χώρου να αποκαθηλώνονται. Είναι η εποχή τέτοια που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της», αυμολήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Μακαλιά να τονίζει:
«Να έρθει όμως πρώτα η αποκαθήλωση εάν ισχύει. Νιώθουμε την ανάγκη να αποκαθηλώνουμε ανθρώπους. Είναι δυνατόν; Μου φαίνεται περίεργο. Εάν δεν ισχύει, λέω εγώ τώρα, θα έχουμε ήδη αποκαθηλώσει έναν άνθρωπο;».

makalias-bertty-(3).jpg

«Εννοείται ότι είμαστε πάντα με τα θύματα, μην τρελαθούμε τώρα. Αλλά να μη βγάζουμε συμπεράσματα και κρεμάμε τους ανθρώπους στα περίπτερα και αμαυρώνουμε τη φήμη ενός ανθρώπου πριν ακόμα αποδειχθεί το οτιδήποτε», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved