Μενεγάκη: Η αποκάλυψη Γκαντώνα – Σιωμόπουλου που την άφησε άφωνη» -«Θα τρελαθώ»!
Media

Μενεγάκη: Η αποκάλυψη Γκαντώνα – Σιωμόπουλου που την άφησε άφωνη» -«Θα τρελαθώ»!

Το δίδυμο του Σαββατοκύριακου του MEGA, Ντίνος Σιωμόπουλος και Στέλλα Γκαντώνα, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησαν τόσο για την εκπομπή τους, όσο και για τη σχέση τους. 

«Είναι άλλο το κοινό σχετικά με τις καθημερινές. Είναι διαφορετικό ακόμα και το Σάββατο συγκριτικά με την Κυριακή. Η εκπομπή είναι απαιτητική, εμείς δουλεύουμε 7/7. Εγώ είμαι και στο ‘’Βήμα’’ 25 χρόνια οικονομικός συντάκτης», είπε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

«Δουλεύουμε συνέχεια, εγώ είμαι και στο ραδιόφωνο στα ‘’Παραπολιτικά’’. Εμείς δεν γνωριζόμασταν από πριν. Κάναμε like μόνο στα social media ο ένα στον άλλον. Είναι η πρώτη μας συνέντευξη μαζί», είπε η Στέλλα Γκαντώνα αφήνοντας άφωνη την Ελένη Μενεγάκη η οποία αναφώνησε "Θα τρελαθώ"!

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος είπε πως στη δουλειά τους δεν είναι εύκολο να βρεθείς με ανθρώπους να ταιριάζεις.

«Με τη τηλεόραση μπαίνεις στο σπίτι των ανθρώπων και είμαστε ο εαυτός μας στην εκπομπή. Δεν θα ωραιοποιήσουμε καταστάσεις».

Η Στέλλα Γκαντώνα απάντησε με τη σειρά της πως στην εκπομπή θα μιλήσουν για όλα, και ευχάριστα και δυσάρεστα αλλά αναφέρθηκε και στο εάν τον κόσμο των ενδιαφέρουν ακόμη σήμερα οι εκλογές.

«Δεν θέλουμε να πιάνουμε τον κόσμο από τα μούτρα. Εγώ είναι 12 χρόνια στη δημοσιογραφία. Κάθε φορά που πηγαίνουμε σε εκλογική αναμέτρηση, πάντα απασχολούσαν τους Έλληνες το ποιος θα βγει. Πλέον η πολιτική αντιπαράθεση γίνεται από τα social media αλλά πάντως τον απασχολεί».

Η Στέλλα Γκαντώνα μίλησε για τους πολιτικούς, λέγοντας πως δεν έχουν όλοι ταλέντο στο να μιλάνε, με τον Ντίνο Σιωμόπουλο να συμπληρώνει πως κάποιοι είναι πιο χαρισματικοί στο να μιλάνε και άλλοι στο να πράττουν.

«Ο κόσμος πλέον δεν πιστεύει τόσο στους πολιτικούς. Πλέον με τα social media μπορείς να ενημερωθείς από πολλά διαφορετικά μέσα αλλά θα πρέπει να τα φιλτράρεις γιατί ακόμα και εμείς μπορεί να τύχει να μεταδώσουμε κάτι που δεν ήταν αληθές».

menegaki21.JPG

Και οι δύο αναφέρθηκαν σε αυτό που απασχολεί περισσότερο τον κόσμο και όπως λένε, αυτό είναι η οικονομία.

«Η οικονομία είναι αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο. Η ακρίβεια, η ασφάλεια. Αλλά το πρώτο είναι τα χρήματα. Ο κόσμος πρέπει να ασφαλίσει τα προς το ζην και τα άλλα έρχονται αργότερα», είπε η Στέλλα Γκαντώνα.

Αναφορικά με το εάν υπάρχουν άνθρωποι ακόμα που ψηφίζουν το ίδιο κόμμα ανεξάρτητα από το εάν λειτουργεί θετικά ή όχι προς την χώρα, απάντησαν πως πάντα υπάρχει ο κομματικός στρατός.

«Εμείς το βλέπουμε και στα μηνύματα όταν βγάζουμε τον έναν βρίζουν τον άλλον και το αντίστροφο. Αυτές οι εκλογές θα γίνουμε με απλή αναλογική έτσι έχουν το δυνατότητα να μπουν περισσότερα κόμματα στη Βουλή. Αυτοδυναμία δεν φαίνεται πως θα προκύψει και γι’ αυτό συζητάμε για συγκυβερνήσεις», είπε η Στέλλα Γκαντώνα.

Όσον αφορά το εάν οι πολιτικοί έχουν χιούμορ, οι δύο παρουσιαστές αποκάλυψαν πως εκτός αέρα κάποιοι πολιτικοί έχουν χιούμορ αλλά φοβούνται μήπως πουν κάτι και παρεξηγηθούν και έτσι δεν το δείχνουν συχνά».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved