Κάνε ότι κοιμάσαι: Φωτεινή Μπαξεβάνη:«Μεταξύ Μπετίνας & Ζωής χτίζονται σχέσεις εμπιστοσύνης εκ νέου»
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Φωτεινή Μπαξεβάνη:«Μεταξύ Μπετίνας & Ζωής χτίζονται σχέσεις εμπιστοσύνης εκ νέου»

Καθώς καταφέρνει να κινείται στο δράμα και την κωμωδία με απίστευτη ευχέρεια και να μεταμορφώνεται τόσο στο γυαλί όσο και στη σκηνή, η Φωτεινή Μπαξεβάνη μας χαρίζει καθηλωτικές ερμηνείες.

Όπως φυσικά είναι και αυτή της φετινής τπλεοπτικής σεζόν στην ψυχολογική αστυνομική σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Η ηθοποιός μιλά για όλα σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

  • Η Μπετίνα σκότωσε τον Στράτο επειδή βίασε την κόρη της τη Ζωή.

Κανένας άνθρωπος δεν γεννιέται εγκληματίας. Ήταν μια οριακή κατάσταση που την οδήγησε σε αυτή την πράξη και γι' αυτό την ακολουθεί αυτό το βάρος στη συνείδησή της. Αν είχε τον χρόνο να το σκεφτεί και να το μετρήσει δεν θα το έκανε ποτέ»

  • Ο άντρας της ο Λάκης την κάλυψε και στη συνέχεια της αποκάλυψε ότι τη βοήθησε αυτός. Ήταν μια έκπληξη για την Μπετίνα τα αισθήματα που τελικά έτρεφε για εκείνη;

«Φυσικά. Εκεί κατάλαβε πόσο δυνατό είναι το δέσιμό τους και η αγάπη τους. Οι άνθρωποι στην ομάδα της οικογένειας που έχουν έναν πιο αρχηγικό ρόλο, πολλές φορές παίρνουν στις πλάτες τους τις ευθύνες και πιστεύουν ότι αυτοί πρέπει να κάνουν τα πάντα. Όμως δεν είναι έτσι. Πρέπει να υπάρχει συμπόρευση, αγάπη και υποστήριξη και πλέον αυτό το έχουν. Αυτή είναι και μια απόδειξη βαθιάς αγάπης που έχει το ζευγάρι».

  • Η Μπετίνα βρέθηκε ερωτικά με τον Χριστόφορο και ο άντρας της που το ήξερε, έδειξε κατανόηση.

«Αυτό συνέβη γιατί με τον Χριστόφορο τούς έδενε ένα βαρύ μυστικό που κανείς άλλος δεν γνώριζε, αυτό της δολοφονίας του Στράτου, και γι’ αυτό ήρθαν κοντά. Η Μπετίνα δεν είναι από τις γυναίκες που θα απατούσε τον άντρα της. Ο Λάκης παραδέχτηκε με τη σειρά του ότι την είχε παραμελήσει».

baxevani-(1).jpg
  • Ο Λάκης τελικά μετά από όλα αυτά αποδείχτηκε πολύ ψύχραιμος.

«Κατανοεί κι αυτός πολύ σοφά τα όσα έχουν συμβεί και φαίνεται να είναι ο πιο δυνατός κρίκος, η ήρεμη δύναμη η οποία μπορεί να δει και να δικαιολογήσει καταστάσεις. Σε αυτή την περίπτωσή αντιλαμβάνεται ότι αυτή δεν ήταν μια απιστία λόγω μιας ελαφρόμυαλης κατάστασης».

  • Επίσης ο Λάκης δείχνει ότι ξέρει τον Ματθαίο κι έχουν επαφές.

«Μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί ότι όλα εξηγούνται και λύνονται. Δεν θα μείνουμε με την απορία. Αυτό είναι και το μαγικό. Ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και όλα γίνονται για κάποιο λόγο».

  • Πάντως τα όσα έχουν συμβεί δεν διέλυσαν την οικογένεια.

«Όταν υπάρχει αληθινή αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον και όταν οι γονείς στηρίζουν τα παιδιά ακόμη κι αν έχουν απέναντι τους μια αυστηρή στάση, οι μπόρες μπορεί να τους δέσουν ακόμη περισσότερο. Αρκεί η σχέση τους να στηρίζεται σε σοβαρά θεμέλια».

  • Η Μπετίνα είπε στη Ζωή το μυστικό της, ότι έκανε ένα παιδί και η οικογένειά της το έδωσε σε μια οικογένεια.

«Το έκανε γιατί μεταξύ τους χτίζονται σχέσεις εμπιστοσύνης εκ νέου».

  • Θα μάθουμε ποιο είναι αυτό το παιδί;

«Είναι κάτι που δεν το γνωρίζω, αλλά τίποτα δεν αναφέρεται τυχαία», είπε η Φωτεινή Μπαξεβάνη στο TV 24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved