Μεγακλής Βιντιάδης: «Γιατί η Ελένη Μενεγάκη είναι βασίλισσα, δεν καταλαβαίνω; Ανήκει σε ανάκτορα;»
Media

Μεγακλής Βιντιάδης: «Γιατί η Ελένη Μενεγάκη είναι βασίλισσα, δεν καταλαβαίνω; Ανήκει σε ανάκτορα;»

Τον Μεγακλή Βιντιάδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και εκείνος θυμήθηκε την εποχή που ήταν ζευγάρι με την τραγουδίστρια Πωλίνα ενώ σχολίασε και τα τηλεοπτικά πρόσωπα που μας απασχολούν, όπως την Ελένη Μενεγάκη, την Ελεονώρα Μελέτη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Πολύ καλή η Σοφία Αλιμπέρτη. Έχω δουλέψει μαζί της και είναι καλό παιδί. Χάρηκα που επανέρχεται και ελπίζω να πάει καλά, γιατί το κατέχει το θέμα. Θα προτιμούσα τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε μία καθαρόαιμη δική του εκπομπή, όχι σε πάνελ», ανέφερε αρχικά ο Μεγακλής Βιντιάδης.

«Τη Ρούλα Κορομηλά δεν τη βλέπω. Δεν έχω αντίρρηση που επέστρεψε, καλά έκανε. Εγώ όμως θα την έβλεπα σε ένα έξυπνο talk-show. Η Βίκυ Καγιά είναι μία όμορφη και έξυπνη κοπέλα. Αποχωρώντας από το Star, δεν ξέρω ποιος γλίτωσε από ποιον. Η Βίκυ από το Star η το Star από τη Βίκυ;», σχολίασε επίσης.

«Μου αρέσουν η Μπέττυ Μαγγίρα, η Ελεονώρα Μελέτη, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου», είπε.

menegaki-(2).jpg

Όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί την Ελένη Μενεγάκη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης εκείνος απάντησε: «Υπήρξαν ποτέ βασίλισσες στην ελληνική τηλεόραση; Εγώ δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Γιατί η Ελένη Μενεγάκη είναι βασίλισσα, δεν καταλαβαίνω; Ανήκει σε ανάκτορα; Είναι μία όμορφη, επιτυχημένη παρουσιάστρια για πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Αλλά βασίλισσα υπό ποια έννοια; Δεν υπάρχουν βασιλιάδες στην τηλεόραση».

polina-(1).jpg

Αναφερόμενος τέλος στον χωρισμό του την Πωλίνα και την εγκυμοσύνη της από έναν άλλο άνδρα, ο Μεγακλής Βιντιάδης παραδέχτηκε: «Έχω απιστήσει πολλές φορές, τη θεωρώ μέρος της ζωής μας. Είμαι εξαιρετικά καλός φίλος με όλες τις πρώην σχέσεις μου. Με την Πωλίνα ήταν πανεύκολος χωρισμός. Μάλιστα, της το συγχώρησα όταν έμεινε έγκυος από άλλον, δεν ήταν δικό μου το παιδί. Μου το είχε πει τους πρώτους μήνες κι εγώ χάρηκα. Το παιδί πολλές φορές το πρόσεχα εγώ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved