Αυτή η νύχτα μένει: Αυτά τα ζευγάρια θα καταλήξουν μαζί!
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Αυτά τα ζευγάρια θα καταλήξουν μαζί!

Αυτή η νύχτα μένει: Απρόσμενες είναι οι εξελίξεις στο φινάλε της σειράς και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι όλα τα ζευγάρια θα ευτυχήσουν.

Υπάρχουν κάποια που παραμένουν ενωμένα μέχρι τέλους και βρίσκουν την αληθινή ευτυχία. Το πρώτο από αυτά είναι ο Πόντικας και η Μυρτώ. Οι δυο τους είδαν τη σχέση τους να περνάει από χίλια κύματα και τεράστια εμπόδια να μπαίνουν ανάμεσά τους.

Το τελευταίο εξ αυτών ήταν η πρόταση του Στέλιου και της Αγλαΐας στην εγκυμονούσα να της δώσουν το καφενείο για να μεγαλώσει το παιδί της με αξιοπρέπεια.

aytihnyxtamenei_356247561_1012504609763558_3343558426552753962_n.jpg

Ο Πόντικας, όμως, ήταν αντίθετος με αυτή την κίνηση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι. Ωστόσο, η αγάπη τους αποδεικνύεται μεγαλύτερη από τις δυσκολίες και το φινάλε τούς βρίσκει μαζί.

Παράλληλα, η Αγλαΐα βλέπει και αναγνωρίζει ότι ο Στέλιος έχει πλέον αντιληφθεί τα λάθη του παρελθόντος και έχει αλλάξει. Αποφασίζει, λοιπόν, να κάμψει τη σκληρή στάση της προς τον εν διαστάσει σύζυγό της, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι και πάλι μαζί.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άλκης και η Εύη, λίγο πριν από το φινάλε, το σκάνε για να ζήσουν τον έρωτά τους. Έτσι, το τέλος της σειράς τούς βρίσκει κάπου μακριά και πολύ αγαπημένους.

Πηγή: My tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved