Η Ναταλία Σουίφτ δίνει spoiler! Πώς θα εξελιχθεί η σχέση Άλκη – Εύης στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει;
Media

Η Ναταλία Σουίφτ δίνει spoiler! Πώς θα εξελιχθεί η σχέση Άλκη – Εύης στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει;

Για τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει και την εξέλιξη που θα πάρει η σχέση της Εύης, της ηρωίδας που υποδύεται, μιλά η Ναταλία Σουίφτ.

Η ταλαντούχα ηθοποιός εξηγεί πως η σχέση αυτή θα έχει καλό τέλος καθώς όπως λέει… ο έρωτας πάντα νικά!

  • Σε ό, τι αφορά στην Εύη και στον Άκη, υπάρχει μέλλον σε αυτήν τη σχέση που έχει ξεκινήσει με πολλά εμπόδια;

Υπάρχει μέλλον. Είναι πολύ ωραία η αίσθηση και το μήνυμα ότι έρωτας νικά στο τέλος. Είναι πολύ ρομαντικό, αλλά το πιστεύω. Τουλάχιστον θέλω να το πιστεύω.

  • Υπάρχει χώρος για ρομαντισμό σε μια εποχή που όλα είναι λίγο αυτοματοποιημένα;

Αυτό είναι ένα ζήτημα, αλλά υπάρχει χώρος. Δηλαδή, νομίζω ότι έχει να κάνει κυρίως με τις επιλογές του καθενός, με το πώς επιλέγεις να ζήσεις και να υπάρχεις. Νομίζω ότι, αν θέλεις να υπάρχει χώρος, θα βρεθεί. Είναι δύσκολο μεν, γιατί είμαστε σε μια εποχή που ασχολούμαστε με την επιβίωσή μας, αλλά ο ρομαντισμός είναι σημαντικό φως.

swift23.jpeg
  • Τι έχετε να πείτε για τη σχέση της Εύης με τον πατέρα της, ο οποίος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να διορθώσει τα πράγματα με κάποιον τρόπο και να της δώσει μια διέξοδο;

Νομίζω ότι θα υπάρξει μια συγχώρεση. Όσα ζητήματα και να υπάρχουν μεταξύ τους, η Εύη δεν έπαψε ποτέ να τον αγαπά. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος όσα λάθη και να έχει κάνει με τα παιδιά του, η Εύη τον καταλαβαίνει βαθιά μέσα της και θα δούμε το πώς θα φερθεί, είπε η Ναταλία Σουίφτ στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved