Βασίλης Μπισμπίκης: Θα τον δούμε στον «Σασμό» την ερχόμενη σεζόν;
Media

Βασίλης Μπισμπίκης: Θα τον δούμε στον «Σασμό» την ερχόμενη σεζόν;

Ο Βασίλης Μπισμπίκης φέτος πρωταγωνίστησε στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» του Alpha, υποδυόμενος τον ρόλο του Στρατή. Μένει να δούμε αν θα τον απολαμβάνουμε και του χρόνου στην έτερη αγαπημένη σειρά του Alpha που θα συνεχιστεί και του χρόνου, τον «Σασμό».

Η σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» ολοκληρώθηκε και έτσι ο αγαπημένος της Δέσποινας Βανδή είναι έτοιμος για τις νέες του τηλεοπτικές συνεργασίες και επιτυχίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το πρωινό», τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Βασίλης Μπισμπίκης θα βρεθεί στην καθημερινή σειρά του Alpha «Σασμός» όπως έκανε γνωστό η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη.

vandi-mpismpikis.jpg

«Που λέτε να δούμε τον Βασίλη Μπισμπίκη την επόμενη σεζόν; Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα τον δούμε στην νέα σεζόν του Σασμού, την πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha, όπου σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές τα τελευταία χρόνια..» είπε η δημοσιογράφος.

«Του πάει ο ρόλος του Κρητικού, γιατί έχει αυτό το ''αψύ'' άλλα όμορφο πρόσωπο, όπως είναι οι Κρητικοί» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας με τη σειρά του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά τη μεγάλη επιτυχημένη συναυλία του «Αυτή η Νύχτα Μένει» δήλωσε: «Ήταν συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου. Είναι ένα πάρτι που γίνεται για τη σειρά που τελειώνει. Ήμασταν με τους φίλους μας, με τους ηθοποιούς δηλαδή που συνεργαστήκαμε και ήμασταν κάθε μέρα μαζί , μια οικογένεια. Ήταν ένα πάρτι για εμάς και ο κόσμος συμμετείχε μέσα σε αυτό το πάρτι, οπότε ένιωθα σαν να είμαι στο σπίτι μου, μαζί με τους φίλους μου.

mpismpikis.jpg

Νιώθεις μια θλίψη κάθε φορά που τελειώνει μια συνεργασία ή με ανθρώπους που έχεις γνωρίσει, αλλά αυτό είναι το θέατρο, αυτό είναι ο κινηματογράφος, η τηλεόραση, και αυτό είναι και το ωραίο, ότι κάθε φορά συνεργάζεσαι με άλλους ανθρώπους, δένεσαι… That’ life. Δεν με αγχώνει το επόμενο βήμα. Διακοπές θέλω να κάνω, να ξεκουραστώ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved