Σπύρος Τσεκούρας: Αγνώριστος ο Μπάμπης από τη Μουρμούρα! Έχασε κιλά και ξυρίστηκε
Media

Σπύρος Τσεκούρας: Αγνώριστος ο Μπάμπης από τη Μουρμούρα! Έχασε κιλά και ξυρίστηκε

Άλλος άνθρωπος ο Σπύρος Τσεκούρας, ο οποίος υποδύεται στη σειρά, Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα τον Μπάμπη.

Ξεχάστε τον Μπάμπημε τα μούσια και την κοιλίτσα! Ο ηθοποιός έχασε πολλά κιλά, ξυρίστηκε και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media.

Αυλαία έριξε για τη φετινή σεζόν η σειρά του Alpha με ένα ιδιαίτερα φορτισμένο φινάλε αφού η Βουλίτσα πέθανε και άφησε μόνο του τον Μηνά.

Λίγες ημέρες μετά το τέλος της σειράς ο Σπύρος Τσεκούρας δημοσίευσε φωτογραφίες του και μας έδειξε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του και σχολίασε ο ίδιος: «Ωρα να ξανασυστηθούμε !!!»

mourmouralpha.webp

Να σας θυμίσουμε ότι σε συνέντευξή του είχε πει: «Όταν μου έγινε η πρόταση για τη Μουρμούρα, δεν απάντησα και το έκλεισα! Ναι,

Το πιο ωραίο που μου έχει τύχει στο δρόμο συνέβη όταν ήμασταν για διακοπές στο Πήλιο. Ήμασταν σε ένα μέρος στην άκρη του πουθενά, σε ένα βουνό, σε ένα χωριό και πάω προς τα μέσα γιατί κάτι ήθελε ο μικρός μου.

Εκεί που κάθομαι απ’ έξω και περιμένω να τελειώσει τη δουλειά του, γυρίζει και μου κάνει ο ψήστης στην ταβέρνα που καθόμασταν, “συγγνώμη, είσαι από την Θεσσαλονίκη;”. Του απάντησα όχι, “σε μπέρδεψα με έναν ηθοποιό” μου είπε»!

Δείτε παρακάτω τη μεγάλη αλλαγή του! Άλλος άνθρωπος ο ηθοποιός

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved