Από το «Μαύρο Ρόδο» στο «Ναυάγιο» του Mega - Η απίθανη μεταμόρφωση του Μιχαήλ Ταμπακάκη σε ένστολο
Media

Από το «Μαύρο Ρόδο» στο «Ναυάγιο» του Mega - Η απίθανη μεταμόρφωση του Μιχαήλ Ταμπακάκη σε ένστολο

Στη νέα δραματική σειρά του Mega με τίτλο «Ναυάγιο» αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Ο τηλεοπτικός Πέτρος από το «Μαύρο Ρόδο» επιστρέφει σε έναν διαφορετικό ρόλο.

Αρχικά ο ηθοποιός επρόκειτο να βρεθεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Ηλέκτρα», επίσης εποχής. Τελικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και ως εκ τούτου ο Μιχαήλ Ταμπακάκη θα παραμείνει στην οικογένεια του Mega.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης στο Μαύρο Ρόδο!

Ο ηθοποιός έχει ξεκινήσει γυρίσματα και μάλιστα ανέβασε μια χαρακτηριστική σέλφι αποκαλύπτοντας πως από τον Σεπτέμβριο θα τον βλέπουμε σε ρόλο ένστολου.

Δείτε την εικόνα που μοιράστηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης:

tampakakis

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης στο Ναυάγιο!

Το δυνατό καστ της σειράς

Στη νέα δραματική σειρά του MEGA το καστ απαρτίζεται από δημοφιλείς ηθοποιούς της τηλεόρασης. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Γιάννη Στάνκογλου, την Αναστασία Παντούση, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τον Λεωνίδα Κακούρη, τον Γιώργο Χρυσοστόμου, τον Έκτορα Λιάτσο, τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και τη Γιώτα Φέστα.

Η υπόθεση

Στα παγωμένα νερά του Αιγαίου, η μοίρα συνδέει τους επιζώντες του πλοίου «Φοίνιξ» με μια αόρατη κλωστή που θα ορίσει μια για πάντα το υπόλοιπο της ζωής τους. Με φόντο την Ελλάδα μιας άλλης εποχής, γεμάτης αντιθέσεις, εικόνες από τη χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά, την πολιτική αναταραχή της δικτατορίας που πλησιάζει, με την ποδοσφαιρική τρέλα, τα λαϊκά τραγούδια και τις φτωχικές αυλές, οι «ναυαγοί» καλούνται να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να ορίσουν τη δική τους μοίρα. Έρωτες που γεννιούνται μέσα από τις στάχτες του «Φοίνικα», ελπίδα μέσα από το πένθος, νέα ξεκινήματα που οδηγούν σε αναπάντεχες περιπέτειες, δικαστικές ίντριγκες και δημοσιογραφικές ανατροπές, δημιουργούν ένα μωσαϊκό ιστοριών και ανθρώπων που τους ενώνει το αγιάτρευτο τραύμα του ναυαγίου από τη μία αλλά και η απίστευτη θέληση για ζωή, έρωτα και δικαίωση από την άλλη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved