Ελένη Μενεγάκη: Η ανακοίνωση που δεν περιμέναμε και μας ενθουσίασε
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η ανακοίνωση που δεν περιμέναμε και μας ενθουσίασε

H Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της έκανε μία ανακοίνωση και δεν ενθουσίασε μόνο τους συνεργάτες της, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που το άκουσε! 

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Η νέα σειρά του Mega, Το Ναυάγιο έρχεται 1η Οκτωβρίου και είμαι σίγουρη ότι όλοι κάτι έχετε ακούσει για τη σειρά, για τους ηθοποιούς, αλλά το κάτι παραπάνω δεν το έχει δει κανείς και εμείς εξασφαλίσαμε ένα βίντεο που μας βάζει ουσιαστικά περισσότερο στη σειρά»!

«Το ναυάγιο της Φαλκονέρας», έρχεται στη μικρή οθόνη. Μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη.

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε στα παρασκήνια της σειράς και οι πρωταγωνιστές μας έδωσαν μία μικρή γεύση από τη σειρά.

Ο Γιάννης Στάνκογλου είπε πως η σειρά βασίζεται πανό στην ιστορία του ναυαγίου της Φαλκονέρας που χάθηκε πολύς κόσμος.

«Υποδύομαι τον Ιπποκράτη που είναι αξιωματικός του Λιμενικού και σώζει κάποιους ανθρώπους από το ναυάγιο. Είπα το ‘’ναι’’ σε αυτή τη δουλειά για τους συνεργάτες, για το καλογραμμένο σενάριο και για τον χαρακτήρα μου που έχει ψωμί».

Η Αναστασία Παντούση είπε πως ο ρόλος που υποδύεται είναι η ειρήνη, η οποία είναι μια κοπέλα με πολλά όνειρα, μαζί με τον άντρα της που χάνει στο ναυάγιο.

«Στα γυρίσματα κλαίμε αλλά περνάμε και στιγμές χαρούμενες στα διαλείμματα».

Ο Λεωνίδας Κακούρης υποδύεται τον καπετάν Στέλη, ο οποίος είναι από τις τραγικές φιγούρες αυτής της ιστορίας που χάνει την κόρη του στο ναυάγιο.

«Φέτος είχα αποφασίσει να μην κάνω τηλεόραση λόγω θέατρου αλλά σκέφτηκα ότι τον ήρωα που κάνω δεν τον έχω ξανακάνει».

Ο Σωτήρης Χατζάκης είπε πως αυτή η σειρά είναι καρμική για εκείνον γιατί το 1966 ήταν να ταξιδέψει η μάνα του στο καράβι και την απέτρεψε η γιαγιά του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved