Η Αναστασία Παντούση μιλά για το Ναυάγιο και δίνει spoiler!
Media

Η Αναστασία Παντούση μιλά για το Ναυάγιο και δίνει spoiler!

Το οχηματαγωγό «Φοίνιξ», που θα τους μετέφερε από τα Χανιά στον Πειραιά, για να πάρουν το αεροπλάνο για το Παρίσι, βουλιάζει. Η Ειρήνη σώζεται, αλλά ο Απόστολος θα χαθεί μαζί με εκατοντάδες συνεπιβάτες. Μετά το τραγικό ναυάγιο, όλα αλλάζουν...

Η Αναστασία Παντούση που θα είναι πρωταγωνίστρια της σειράς μιλά για όλα σε συνέντευξή της.

  • Κεφάλι δεν σηκώνετε στο πλατό από τα δεινά που υπομένουν οι ηρωίδες σας. Μετά το «Κόκκινο ποτάμι» του ξεριζωμού, θαλασσοδέρνεστε στα κύματα με το Ναυάγιο»...

«Όταν διάβαζα το σενάριο κι έρχονταν τα παθήματα, που θα τα μάθετε κι εσείς, σκεφτόμουν “αυτή την Αναστασία Παντούση τι κακό θα τη βρίσκει κάθε φορά;”. Περιμένω πότε θα έρθει η κωμωδία. Αστειεύομαι, καθώς όσα δεινά με βρίσκουν, είναι μέσα στη ζωή. Το στοίχημα για μένα είναι να αποδώσω κάθε ρόλο διαφορετικά, ακόμη κι αν έχουν κοινά στοιχεία».

  • Διαβάζοντας το σενάριο, ποιες σκέψεις σας κατέκλυσαν;

«Αρχικά ότι η ιστορία έχει συμβεί και τα γεγονότα είναι αληθινά. Μια λέξη μου ήρθε στο μυαλό: η απληστία. Ότι οι άνθρωποι έβαλαν το χρήμα πάνω από τις ζωές τους. Δυστυχώς, βλέπουμε ότι αυτό δεν αλλάζει. Είμαι σίγουρα πολύ τυχερή που είμαι μέρος αυτής της δουλειάς. Χαίρομαι και θα προσπαθήσουμε όλοι οι ηθοποιοί να αποδώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τους ρόλους μας. Ελπίζω να ταξιδέψετε μαζί μας, όπως θα ταξιδέψουμε κι εμείς μετά το ναυάγιο».

  • Συστήστε μας την Ειρήνη, με τις ελληνογαλλικές ρίζες.

«Η Ειρήνη Κασσιμάτη είναι μια κοπέλα με πολλά όνειρα. Το μεγάλο όνειρό της, όμως, είναι να φτιάξει ένα άρωμα με τον άντρα της, τον Απόστολό, που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και θα γίνει γνωστό. Μένουν στα Κύθηρα, εκεί ζει και ο πατέρας της, και το ζευγάρι έχει ένα αρωματοποιείο».

  • Το άρωμα των ονείρων της έχει μια τρυφερή ιστορία;

«Σε μια ρομαντική στιγμή τους ο Απόστολος είπε στην Ειρήνη ότι θα είναι “το άρωμα από το φιλί σου”».

  • Λόγω κακοκαιρίας στα Κύθηρα μετακινείστε με καΐκι για τα Χανιά;

«Έχουν αγωνία για ένα διαγωνισμό που γίνεται στο Παρίσι, καθώς έχει επιλεγεί το άρωμά τους. Κάνουν τα πάντα για να πάνε. Έχει κακοκαιρία, δεν φεύγει το καράβι από τα Κύθηρα, οπότε βρίσκουν τον καπετάν Στελή, που υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης, και τον παρακαλούν να τους πάει στα Χανιά. Αρχικά είναι ανένδοτος να ταξιδέψουν, λόγω της κακοκαιρίας. Καταφέρνουν να τον πείσουν και αναχωρούν από το νησί, φτάνοντας στην Κρήτη».

navagio.jpg
  • Φτάνετε όλοι στην Κρήτη ή θα υπάρξει καθ’ οδόν απώλεια;

«Ο Απόστολος και η Ειρήνη φτάνουν».

  • Επιβιβάζεστε στο οχηματαγωγό «Φοίνιξ», γνωρίζοντας ότι είστε έγκυος;

«Δεν το έχουμε σαν πληροφορία μέχρι αυτή τη στιγμή. Έρχεται πολύ αργότερα η πληροφορία ότι η Ειρήνη ήταν έγκυος όταν επιβιβάστηκε στο πλοίο».

  • Μετά το ναυάγιο και το χαμό του Απόστολου, η Ειρήνη θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της;

«Αυτό είναι ένα στοίχημα και για μένα, δηλαδή το πώς θα αποδοθεί αυτό, καθώς η Ειρήνη και ο Απόστολος ήταν ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο, με πολλά όνειρα. Προσπαθούσαν να κάνουν ένα παιδί, ήθελαν να ταξιδέψουν. Η ζωή τους είχε μια εξέλιξη. Όλα αυτά χάθηκαν. Η Ειρήνη έπειτα από αυτό, όπως καταλαβαίνετε, χάνει τον κόσμο, τα όνειρά της. Τα πάντα. Εκεί, από τις εξετάσεις μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Θα είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει τη ζωή της και η αποδοχή του θανάτου του άντρα της έρχεται πολύ αργότερα».

  • Οπότε μπαίνει στη ζωή της ο Ιπποκράτης Πανόπουλος, που ερμηνεύει ο Γιάννης Στάνκογλου;

«Ο Ιπποκράτης τη φιλοξενεί στο σπίτι του. Η Ειρήνη φοβάται και δεν μπορεί να επιστρέψει στα Κύθηρα. Από εκεί και πέρα, περιμένω να δω κι εγώ τι θα συμβεί», είπε η Αναστασία Παντούση στον Τηλεθεατή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved