Media

Open: Κάκκαβα-Στικούδη «κλείδωσαν» για το Σαββατοκύριακο - Τριαντάφυλλος-Αντωνά με μικρή συμμετοχή

Gossip-tv Team

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Breakfast@Star, άρχισε να ξεκαθαρίζει το τοπίο για την ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Open.

Σύμφωνα λοιπόν με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, η Νάταλι Κάκκαβα και η Κατερίνα Στικούδη θα βρίσκονται στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής ενώ ο Τριαντάφυλλος και η Μαρία Αντωνά θα συμμετέχουν αλλά θα έχουν περιορισμένη συμμετοχή σε σχέση με τις πρώτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι αντικείμενο προβληματισμού το γεγονός ότι η Νάταλι Κάκκαβα και ο Τριαντάφυλλος στο παρελθόν είχε έρθει σε δημόσια αντιπαράθεση και τώρα θα κληθούν να συνεργαστούν για ένα νέο τηλεοπτικό προϊόν που αναμένεται να τα έχει όλα. Πρόσωπα της επικαιρότητας, ενημέρωση, συνεντεύξεις και φυσικά σχολιασμό όσων συμβαίνουν γύρω μας.

proino.jpg

Όπως σχολίασε πάντως η Ελένη Χατζίδου, ο Τριαντάφυλλος δεν είναι παρουσιαστής όμως έκανε ένα μεγάλο βήμα το καλοκαίρι αναλαμβάνοντας το καλοκαίρι που πέρασε τα ηνία της ψυχαγωγικής εκπομπής του Open, Καλοκαίρι #Yes, όμως τώρα, όπως τόνισε, πιστεύει πως κάνει ένα βήμα πίσω καθώς θα έχει απλή συμμετοχή.

Μένει να δούμε ποιος από τους παραπάνω στη νέα εκπομπή θα είναι το πρώτο όνομα στο συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Δείτε τι ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved