Φάρμα: Ο «τουρίστας», τα «γαλλικά», οι αγροτικές δουλειές, η ένταση και η άρνηση
Media

Φάρμα: Ο «τουρίστας», τα «γαλλικά», οι αγροτικές δουλειές, η ένταση και η άρνηση

Ο Σπύρος Πολύζος αποχώρησε από τη «Φάρμα», μετά τα όσα έλαβαν χώρα στη σκηνή. Η πράσινη ομάδα κέρδισε τη Δοκιμασία Επάθλου και από τα τρία έπαθλα επέλεξε τα είδη πρωινού και ένα κρυφό πλεονέκτημα για την επόμενη δοκιμασία. 

Το τρίτο έπαθλο, οι μπριζόλες, πήγε στη γαλάζια ομάδα, αλλά απ’ ότι φάνηκε μέλη και των δύο ομάδων ήταν διατεθειμένα να κάνουν ανταλλαγές προϊόντων. Πως θα εξελιχθεί αυτή η απόφαση για ανταλλακτική οικονομία και πως θα επηρεάσει τις ισορροπίες ανάμεσα στις δύο ομάδες;

Στο αποψινό επεισόδιο οι παίκτες απόλαυσαν το πρωινό, που κέρδισαν! Ο Χρήστος Μέξης ακολούθησε τον Νίκο Παρλάντζα και τον Γιώργο Γιαννακίδη στον στάβλο, με σκοπό να μάθει τις κτηνοτροφικές εργασίες, αλλά νιώθει ότι δεν βρίσκει την ανταπόκριση, που περίμενε.

farma-7-1.jpg

Ο ίδιος χαρακτήρισε τον εαυτό του τουρίστα στη Φάρμα μιας και δεν γνωρίζει να κάνει αγροτικές δουλειές. Οι συμπαίκτες του δεν φάνηκαν να έχουν την ίδια υπομονή με τις γυναίκες που προσπάθησαν να τον δικαιολογήσουν.

Το Twitter δεν άφησε ασχολίαστο και αρκετοί ήταν εκείνοι που ζήτησαν υπότιτλους λόγω της προφοράς αρκετών παικτών της επαρχίας.

Δείτε τα καλύτερα σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved