Γιώργος Γιαννόπουλος: Τα γεννητούρια στην οικογένειά του, το τροχαίο και η σύντροφός του

Γιώργος Γιαννόπουλος

Media

Γιώργος Γιαννόπουλος: Τα γεννητούρια στην οικογένειά του, το τροχαίο και η σύντροφός του

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε για το ατύχημά του σε καραμπόλα που συνέβη το καλοκαίρι, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Αρχικά ο ηθοποιός ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη: «Πήρα πολλή αγάπη από την μαμά μου και αυτό επηρέασε πάρα πολύ τη σχέση μου με τις γυναίκες. Με τα αδέλφια μου είμαστε αγαπημένοι, ακόμα και σήμερα τηλεφωνιόμαστε δύο με τρεις φορές την ημέρα. Και να σου πω και ένα ευχάριστο, ο μεγάλος μου αδερφός που έχει μία κόρη κάναμε μπέμπη…»!

giannopoulos-2.jpg

Όσον αφορά το τροχαίο που είχε πριν από λίγους μήνες, τόνισε: «Ήμουν στην παραλιακή της Καλαμάτας πήγαινα για μπάνιο με έναν φίλο και εκεί που είμαστε στον δρόμο ήρθε ένας άνθρωπος από πίσω, ξεχάστηκε έπεσε πάνω μας, μας χτύπησε και εγώ χτύπησα τον μπροστινό, έγινε καραμπόλα. Έχω στον ώμο ένα πρόβλημα, έκανα κάτι εξετάσεις. Οι λαμαρίνες φτιάχνονται, τα κορμιά δεν συγκολλούνται, μόνο αγαπιούνται. Να φοράμε ζώνες και κράνη».

Και συνέχισε λέγοντας ο Γιώργος Γιαννόπουλος: «Πιτσιρικάς είχα την φοβία της αποδοχής και της απόρριψης σε όλους τους τομείς. Αυτό το δούλεψα και πήγα παρακάτω».

giannopoulos1.jpg

Ο ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική του ζωή: «Με την σύντροφό μου δεν μένουμε μαζί, μου αρέσει η μοναξιά. Πρέπει να αντέχεις το να είσαι μόνος για να αντέξεις να είσαι και με κάποιον άλλο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved