Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Ενοχλήθηκε με ερώτηση της Καινούργιου: «Τι λόγο έχεις εσύ να μου θυμίζεις;»
Media

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Ενοχλήθηκε με ερώτηση της Καινούργιου: «Τι λόγο έχεις εσύ να μου θυμίζεις;»

Πρεμιέρα απόψε το βράδυ στον Alpha για τη σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό» με πρωταγωνίστρια της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Με αφορμή την έναρξη της σειράς η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα κι ενώ η συζήτηση κυλούσε όμορφα η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια ερώτηση στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που έφερε αμηχανία καθώς η ηθοποιός έδειξε τη δυσαρέσκειά της.

konstantinidou-(2).jpg

«Θέλω να σε ρωτήσω κάτι γιατί νομίζω ότι για αυτό «κλείστηκες» πέρσι. Μετά τον ντόρο που έγινε με τη συνέντευξη που έδωσες στη Χρηστίδου, θυμάσαι, για τον Φιλιππίδη και την απάντηση που είχες δώσει, έπεσαν να σε φάνε από τα social», της είπε.

konstantinidou-(4).jpg

«Και γιατί το θυμίζεις τώρα εσύ αυτό; Τι λόγο έχεις εσύ, ενώ κάνουμε μία τόσο ωραία συνέντευξη, να θυμίζεις πράγματα που και δεν ήταν σαφή, ήταν ασαφή. Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό το πράγμα. Καθένας ας είναι με τις απόψεις του κι εγώ θα είμαι με τις δικές μου. Δεν θέλω να ξαναδώσω από τότε συνέντευξη πουθενά. Δεν μου χρειάζεται και δεν θέλω. Ο κόσμος θέλω να με βλέπει μέσα από την εργασία μου και με βλέπει μέσα από την εργασία μου και με τιμάει μέσα από την εργασία μου», απάντησε εμφανώς ενοχλημένη.

konstantinidou-(3).jpg

«Ο κόσμος που έχει νου καταλαβαίνει τι εννοεί ένας άνθρωπος όταν μιλάει, όχι αυτά που κάποιοι χρειάζονται να τα ερμηνεύσουν όπως θέλουν για να επιβιώσουν. Είναι κάποιοι άνθρωποι που λες και περιμένουν πότε θα κάνεις ένα στραβοπάτημα, πότε θα πεις κάτι λάθος, όλοι μας δεν κάνουμε λάθη;», είπε η ηθοποιός «κλείνοντας» το θέμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved