Ψυχοκόρες - Δαδακαρίδης: «Ο Κοτρώτσης είναι ο πιο ανάποδος από τους χαρακτήρες που έχω αγαπήσει»
Media

Ψυχοκόρες - Δαδακαρίδης: «Ο Κοτρώτσης είναι ο πιο ανάποδος από τους χαρακτήρες που έχω αγαπήσει»

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αγαπά όλους τους ρόλους του, ακόμα και εκείνους που έχουν μια πιο σκοτεινή πλευρά.

«Είναι ανάγκη να ξέρω ότι έχει μια διαφορετική πτυχή, μια «αχίλλειο πτέρνα», μια ιστορία που κάπως τον έχει φέρει εκεί», θα πει στο «Βήμα» για τον ρόλο του Κοσμά Κοτρώτση που ενσαρκώνει εφέτος στις «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1+.

5b43fb74-psixokores-dadakaridis-matsouka.jpg

Τι σας έκανε να πείτε το ναι στις «Ψυχοκόρες»;

«Μου άρεσαν πάρα πολύ τα πρώτα σενάρια που μου έδωσαν οι άνθρωποι οι οποίοι τα έχουν γράψει με πολλή αγάπη. Μετέπειτα ήταν η συζήτηση με το cast των ηθοποιών. Τρίτον και βασικότερο, ότι είναι κομμάτια από αληθινές ιστορίες ανθρώπων που έχουν περάσει διάφορες στιγμές στη ζωή τους σε μια εποχή της Ελλάδας, που ουσιαστικά δημιουργείται ξανά μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και στον τρόπο που μέσα από τις πιο δύσκολες συνθήκες, τα στοιχεία των χαρακτήρων βρίσκουν τις πιο ρομαντικές και αγαπημένες τους στιγμές. Βλέπουμε την ανάγκη των ανθρώπων για την επιβίωση, την ανάγκη των ανθρώπων να ξαναβρεθούν, την αγάπη στην οικογένεια. Οπως η ίδια η ζωή πολλές φορές μας φέρνει σε δρόμους που ούτε και εμείς οι ίδιοι τους περιμένουμε. Οπως συμβαίνει και καθημερινά στη ζωή μας».

Το γεγονός ότι η σειρά βασίζεται σε αληθινές ιστορίες έχει ένα επιπρόσθετο βάρος για εσάς;

«Δεν θα έλεγα βάρος, αλλά μου δημιουργεί περισσότερο την ανάγκη να δημιουργήσω ξανά μαζί με τους συνεργάτες μου ένα σύμπαν και έναν κόσμο ο οποίος είναι, τουλάχιστον από την πλευρά του ρόλου μου, τόσο αμείλικτος και τόσο σκληρός όσο μου έχει γραφτεί. Κάνω έναν χαρακτήρα ο οποίος είναι αυτοδημιούργητος μεν, έχει όμως μια ισχυρή θέση στην Αθήνα της τότε εποχής. Από τρομερά πάθη δικά του και ευαισθησίες, θα έλεγα, λειτουργεί δυστυχώς αντίθετα από ό,τι ένας πιο καλοπροαίρετος και καλοσυνάτος άνθρωπος».

b637f1b42a2e4223b2d4cef6dd6fd0a3.jpg

Είναι από τους πιο ανήθικους ρόλους που έχετε ενσαρκώσει;

«Είναι ο πιο ανάποδος από τους χαρακτήρες που έχω αγαπήσει. Είναι ένας άνθρωπος ακραίος στη συμπεριφορά του και σκληρός. Ομως η δική του διαδρομή είναι αυτή που τον έχει κάνει τόσο σκληρό και αμείλικτο».

Πηγή Βήμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved