Μίλτος Χαρόβας: Η συμμετοχή του στο X Factor, ο ρόλος στη Γη της Ελιάς & το περιστατικό στο γύρισμα
Media

Μίλτος Χαρόβας: Η συμμετοχή του στο X Factor, ο ρόλος στη Γη της Ελιάς & το περιστατικό στο γύρισμα

Ο Μίλτος Χαρόβας έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο X Factor και από την περασμένη σεζόν υποδύεται τον «Παρασκευά» στη Γη της Ελιάς.

Η συμμετοχή στο X Factor

xarovas.jpg

Μπορεί στο σόου μουσικής να μην στάθηκε και πολύ τυχερός όμως ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν εκείνος που του έκανε live την πρόταση να μπει στη σειρά. «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ασχοληθώ με την υποκριτική. Δεν μου μπήκε το μικρόβιο, αλλά θα μπορούσε να είναι και ένα πάτημα για να μπορέσω να εξοικειωθώ με αυτόν τον χώρο που μοιραία μπορεί κάποια στιγμή να ασχοληθώ. Η συζήτηση ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο. Θα μιλήσω με τον Αντρέα όμως. Είναι μια καλή ιδέα απ' όλες τις μεριές», είχε πει ο νεαρός ηθοποιός και τραγουδιστής αμέσως με την αποχώρησή του.

Ο ρόλος στη Γη της Ελιάς

gi-tis-elias-(10).jpeg

Στο Hello o Μίλτος μίλησε τόσο για τον ρόλο του όσο και το απίθανο περιστατικό που του συνέβη σε γύρισμα στον στρατό

«Υποδύομαι τον Παρασκευά, που, ενώ φαίνεται ρηχός και αντιδραστικός τύπος, στην πραγματικότητα είναι ένας ευαίσθητος, πληγωμένος και ρομαντικός χαρακτήρας. Η συμπεριφορά του οφείλεται σε μια τραυματική εμπειρία που βίωσε στην τελευταία ερωτική σχέση του. Όλα θα αλλάξουν όμως όταν βρει το μεγάλο του πάθος».

«Αν και για την ώρα η εμπειρία μου στο χώρο της υποκριτικής βρίσκεται σε εμβρυακή φάση, δουλεύοντας και μελετώντας πολύ σκληρά προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά, θα έλεγα όμως ότι έχω την τάση να διακωμωδώ με σαρκασμό ή και αυτοσαρκασμό το χαρακτήρα που ενσαρκώνω», είπε.

gi-tis-elias-(8).jpeg

FUN FACT «Στα γυρίσματα συνεργαζόμαστε με στελέχη του Στρατού. Σε μια σχετική σκηνή, καθώς ο πραγματικός λοχαγός μάς υποδείκνυε πώς να κρατάμε το όπλο και να εκτελούμε την άσκηση “επ’ ώμου, αρμ”, μου έφυγε το όπλο από τα χέρια και έπεσε. Όπως καταλαβαίνετε, ο λοχαγός ενστικτωδώς μου έδωσε διαταγή “πέσε τώρα κάτω και βάρα 100”».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved