Κατερίνα Καινούργιου: «Έμαθα κάτι, συγνώμη, έχω σοκαριστεί λίγο τώρα...»
Media

Κατερίνα Καινούργιου: «Έμαθα κάτι, συγνώμη, έχω σοκαριστεί λίγο τώρα...»

Super Κατερίνα: Λίγο ανήσυχη ήταν μετά το δεύτερο διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής της σήμερα 3/11 η Κατερίνα Καινούργιου

Μετά τις διαφημίσεις, κρατούσε το κινητό της στα χέρια και ο Γρηγόρης Γκουντάρας την ρώτησε αν είναι όλα εντάξει, καθώς αμέσως αντιλήφθηκε ότι ήταν κάτι συνέβη.

«Όλα καλά;», την ρώτησε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της με την παρουσιάστρια να σπεύδει αμέσως να εξηγήσει τι ακριβώς έπαθε.

goudaras.jpg

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας.


«Εδώ είμαστε. Όχι παιδιά, απλά έμαθα κάτι που νόμιζα ότι ήταν κάτι άλλο, συγνώμη και έχω σοκαριστεί λίγο τώρα. Έχει να κάνει με τον θάνατο του εφοπλιστή που παίξαμε. Νόμιζα ότι ήταν κάποιος άλλος που είχα στο μυαλό μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

kainourgiou-(6).jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου.

«Νομίζω ότι οι φωτογραφίες που έχουν παίξει παντού είναι λάθος. Είναι λάθος ο άνθρωπος. Έχει μπει λάθος φωτογραφία. Σε κάποια sites έχουν μπει φωτογραφίες, δεν είναι αυτός που έχει φύγει από τη ζωή... Ήταν και δικιά μου παραπληροφόρηση και μόλις τώρα με ενημέρωσαν».


Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι νεκρός βρέθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης 2/11 ένας 63χρονος εφοπλιστής, υπήκοος Συρίας στο σπίτι του στην περιοχή της Βούλας Αττικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τον 63χρονο βρήκαν στο υπόγειο της μονοκατοικίας του η γυναίκα του και ένας φύλακας, ενώ δίπλα στο σώμα του ήταν μια καραμπίνα.

Ο εφοπλιστής στο σημείωμα ενημέρωνε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του ενώ εξέφραζε και τους λόγους που τον οδήγησαν στη μοιραία αυτή απόφαση.

Απευθυνόμενος στη γυναίκα του έγραψε συγκεκριμένα: «Ξέχασέ με, δεν έχω να σου προσφέρω τίποτα, συγχώρεσέ με γι' αυτό που θα κάνω».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 63χρονος διατηρούσε ναυτιλιακή εταιρεία στην Ελλάδα. Πρόκειται για Eλληνοσύρο εφοπλιστή, ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής εταιρείας που αποτελεί έναν ισχυρό παίκτη στο LNG.

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1972 στη Βηρυτό, μεταφέρθηκε το 1991 στην Αθήνα και οι κτηριακές της εγκαταστάσεις βρίσκονται στη Βούλα.

Νωρίτερα μίλησε στην εκπομπή του Alpha για το συγκεκριμένο θέμα και ο Σταύρος Μπαλάσκας...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved