Media

Ελένη Μενεγάκη: «Έχω παίξει και δυο χρόνια σε σειρά αλλά ποτέ δεν δήλωσα ηθοποιός»

Gossip-tv Team

H Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την καλεσμένη της Βάσω Λασκαράκη, η οποία εδώ και λίγες μέρες παρουσιάζει την εκπομπή, Break στον ΣΚΑΪ  δεν δίστασε να πει τη γνώμη της για τους ηθοποιούς που παρουσιάζουν εκπομπές.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ελένη πρωταγωνιστούσε στη σειρά Πάτερ Ημών με τον Κώστα Καρρά στον ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια δήλωσε: «Και τελικά ποιος είναι ο δικός μας χώρος; Δεν κατάλαβα. Κι εγώ θυμάμαι ότι έχω περάσει ως guest από σειρά, δεν έγινα ηθοποιός. Έχω παίξει και δυο χρόνια σε σειρά αλλά ποτέ δεν δήλωσα ηθοποιός».

Και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να το κάνει κανείς, επειδή μαθαίνει απ’ έξω πέντε λόγια».

1699538471428-163913590-menegaki-laskaraki.jpg

Και σε άλλο σημείο της κουβέντας με τη Βάσω Λασκαράκη είπε: «Θα μου πεις… και πόσα χρόνια έκανες να παραδεχθείς η ίδια στον εαυτό σου ότι: εγώ τώρα λέγομαι παρουσιάστρια; Αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία. Φέτος συζητιέται πάρα πολύ αν οι ηθοποιοί επιτρέπεται να κάνουν τηλεπαιχνίδια κι άλλα πράγματα. Δεν ξέρω μέχρι πού υπάρχει ένα όριο και ποιος το ορίζει».

Και κατέληξε λέγοντας: «Εγώ νομίζω ότι ο καθένας, αν μπορεί να κάνει κάτι και όχι απλά το πιστεύει ο ίδιος αλλά του το έχουν πει και άνθρωποι του χώρου που γνωρίζουν πραγματικά αν το μπορεί, γιατί να μην το κάνει; Έτσι το βλέπω εγώ και πιστεύω ότι όλοι έτσι το βλέπουν. Μην κοιτάς που γίνεται κάποιες φορές συζήτηση».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved