Έτσι αντέδρασαν Μαγγίρα-Χρηστίδου στην κόντρα Κουτσελίνη-Συνατσάκη-Ουγγαρέζου!
Media

Έτσι αντέδρασαν Μαγγίρα-Χρηστίδου στην κόντρα Κουτσελίνη-Συνατσάκη-Ουγγαρέζου!

Την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα σε Ζήνα Κουτσελίνη, Μαίρη Συνατσάκη και Δημήτρη Ουγγαρέζο σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και η Σίσσυ Χρηστίδου από τις εκπομπές που παρουσιάζουν.

«Το ότι το θυμήθηκε αυτό η Ζήνα μετά από εννέα χρόνια, δεν το βρίσκω μεμπτό, γιατί προφανώς την είχε πειράξει πολύ. Αυτό που βρίσκω μεμπτό είναι ότι είπε πως έβρισε το παιδί της, ενώ δεν έβρισε το παιδί. Συμφωνώ ότι δεν είναι σωστό να ασχολιόμαστε με τα παιδιά των άλλων» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στο I Love ΣΟΥ ΚΟΥ και συνέχισε:

«Ήταν ένα κακό αστείο του Ουγγαρέζου. Η Μαίρη τότε ζήτησε συγγνώμη. Δεν καταλαβαίνω γιατί το βίωσε όλο αυτό η Μαίρη μετά από εννέα χρόνια, ότι έβρισε, ενώ δεν έβρισε... Το αστείο ήταν του Ουγγαρέζου και εμένα δεν μου άρεσε, ήταν κακό. Αλλά στα τόσα χρόνια θα πεις και μια βλακεία, θα κάνεις κι ένα χιούμορ που δεν είναι καλό. Γιατί η Ζήνα Κουτσελίνη τα έβαλε με τη Μαίρη και όχι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο;».

Από την πλευρά της η Σίσσυ Χρηστίδου επίσης φιλοξένησε το συγκεκριμένο θέμα με την τηλεοπτική κόντρα στην εκπομπή της Χαμογέλα και πάλι και σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Δέκα χρόνια πριν, μιλάμε για έναν εντελώς άλλο άνθρωπο, σε ένα ροζ συννεφάκι, πολύ ροζ και πολύ ψηλά, αλλά οι εμπειρίες της ζωής σε διαμορφώνουν. Σε κάνουν να είσαι πιο συνειδητός, αλλάζει η εποχή. Το θέμα είναι ότι αυτό το χρονοντούλαπο που μας αφορά όλους εμάς που κάνουμε πάνω από 20 χρόνια τηλεόραση, θέλουμε να ανοίξουμε. Γιατί όλοι όσοι δείχνουν με το δάχτυλο, βάζω και τον εαυτό μου μέσα, μας συμφέρει; Γιατί ήταν όντως μία άλλη εποχή…».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved