Media

Αρναούτογλου: Τα γενέθλια, οι ερωτήσεις ως παίκτης του Εκατομμυριούχου και η εξομολόγηση στη Μαγγίρα

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σήμερα (17/12) έχει γενέθλια και η Μπέττυ Μαγγίρα μπούκαρε στο πλατό του Εκατομμυριούχου για να τον ανακρίνει! 

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε την ηλικία του όταν η Μπέττυ Μαγγίρα τού ζήτησε να σβήσει το ένα και μοναδικό κεράκι της τούρτας που του εμφάνισε. Όπως είπε, σήμερα γίνεται 50 χρονών και δέχτηκε να γίνει για λίγο παίκτης στο Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος για να απαντήσει σε πιο προσωπικές ερωτήσεις.

Όταν ρωτήθηκε για τις βλέψεις του στην τηλεόραση από εδώ και στο εξής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχτηκε:

«Θα ξαναέκανα πρωινό στην τηλεόραση. Γιατί κάνω πρωινό και στο ραδιόφωνο, 13 χρόνια σερί. Δεν μου κάνει διαφορετικό εμένα πλέον η τηλεόραση με το ραδιόφωνο. Αν φανταστείς ότι μπήκαν και κάμερες, οπότε ένα μίνι τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι και το ραδιόφωνο. Θεωρώ ότι είμαι καλύτερος παρουσιαστής στο talk show».

arnaoutoglou-maggira.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Τα περισσότερα πράγματα στην τηλεόραση δεν είναι δημιουργία, αλλά σχολιασμός. Λίγοι είναι αυτοί που μέσα στο 2023 δημιουργούν πράγματα. Η τηλεόραση έχει πέσει σε μία… δεν θα έλεγα κρίση… Δεν πιστεύω ότι η τηλεόραση έχει γίνει αυτοαναφορική. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα sites, κάποιοι παρουσιαστές τους ενδιαφέρει αν θα γραφτούν στα sites ή όχι. Δεν με αφορά, δεν έχω καμιά σχέση με αυτό. Υπάρχει μια ομοιογένεια στο ότι όλοι κάθονται και σχολιάζουν μια εικόνα. Νιώθω ότι υπάρχουν λίγες καινοτομίες στην τηλεόραση το 2023».

Δείτε τι άλλο είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved