Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τη συνάντηση με τον Snik – «Αυτά περί beef είναι αστεία»
Media

Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τη συνάντηση με τον Snik – «Αυτά περί beef είναι αστεία»

Όλο το παρασκήνιο της συνάντησής του με τον Snik, αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο ίδιο εστιατόριο το βράδυ της Πέμπτης (4-01) και έβγαλαν μια selfie δίνοντας «τέλος» στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν κόντρα, χωρίς καν να έχουν βρεθεί από κοντά.

liagkas-(1).jpg

«Με τον Snik δεν τα φτιάξαμε, καθίσαμε και μιλήσαμε. Το ότι με έναν άνθρωπο δεν τσακώνεστε δεν σημαίνει ότι είστε και ζευγάρι. Μπήκε μέσα και έκανε πλάκα και με εμένα και με τον Νίκο. Δεν τον είχα δει ποτέ στη ζωή μου. Είπαμε δύο τρία πράγματα και δεν έχει γίνει κάποια παρεξήγηση. Έχει μία συγκεκριμένη πρακτική και λογική στα πράγματα και θεωρεί ,μπορεί να κάνει λάθος ή σωστό, ότι είναι ένας αντισυμβατικός καλλιτέχνης, που οτιδήποτε είναι κατεστημένο πρέπει να το διαλύσει. Είναι άποψή του. Και εγώ είμαι της ίδιας λογικής ό,τι είναι κατεστημένο και είμαι απέναντι στην εξουσία. Άρα, μάλλον ταιριάζουμε σε αυτό.

liagkas-(4).jpg

Ο Snik με θεωρεί ότι είμαι κατεστημένο, άρα είμαι απέναντί του. Εμένα αισθητικά κάποια πράγματα που έκανε στο παρελθόν δεν μου άρεσαν κι άσκησα κριτική, λίγο πιο σκληρά εγώ και λίγο πιο σκληρά εκείνος και υπήρχε ότι έχουμε beef. Ήρθε με χιούμορ και κάναμε πλάκα κι ανεβάσαμε μία selfie ότι λήγουμε το beef, μαζί το είπαμε. Δεν έφαγε beef και του χρωστώ ένα κέρασμα του ανθρώπου. Μετά ήρθε και η Νατάσα. Προφανώς διαφωνώ με κάποια πράγματα που λέει και κάνει και εκείνος διαφωνεί μαζί μου. Χθες που καθίσαμε στο τραπέζι, είδα ένα γλυκό παιδί.

Η αλήθεια είναι ότι από κοντά είναι ένα γλυκό και συμπαθές παιδί. Από εκεί και πέρα δεν θα πάμε και διακοπές μαζί, ένα φαγητό θα το φάμε. Αυτά περί beef είναι αστεία»

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved