Survivor: Ο καβγάς στο συμβούλιο και ο υποψήφιος προς αποχώρηση, Αλέξης Παππάς
Media

Survivor: Ο καβγάς στο συμβούλιο και ο υποψήφιος προς αποχώρηση, Αλέξης Παππάς

Survivor: Ένας ακόμη καβγάς δημιουργήθηκε στο συμβούλιο του νησιού, στο επεισόδιο της Δευτέρας 15/1, μετά την ήττα των Διασήμων από τους Μαχητές.

Η ομάδα των Μαχητών επανήλθε δυναμικά παίρνοντας τη νίκη από τους Διάσημους, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε με άσχημο τρόπο στο αγώνισμα στη Δώρα σύμφωνα με τους Μαχητές. Δεν το αρνήθηκε ενώ της αποδόθηκαν ευθύνες και για το γεγονός ότι γιούχαρε τους αντιπάλους κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Οι Μαχητές είπαν στην Ασημίνα ότι δεν τους αρέσει που φωνάζει υποτιμητικά στους αγώνες και η απάντησή της ήταν ότι αφού τους ενοχλεί θα συνεχίσει να το κάνει, μιας και πλέον δεν αποφασίζει ο κόσμος που την λέει φωνακλού.

«Πλέον δεν είναι ο κόσμος κριτής για να με λέει φωνακλού. Δεν ήθελα να μιλήσω, νυστάζω. Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές στα αυτιά μου ότι δεν μπορεί και δεν το έχει, ρίχνει αλλού και δεν είναι τίποτα. Έχω έρθει με την προϋπόθεση ότι θα κάνω ό,τι με ευχαριστεί. Δεν το κάνω για να γιουχάρω τα παιδιά, αλλά γιατί νιώθω ότι θα αποσυντονίσει τον αντίπαλο», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια.

Επιπλέον, κάποιες δηλώσεις περί τύχης που είχε κάνει η Όλγα Πηλιάκη, δεν άρεσαν καθόλου στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας κι εκείνη δεν θέλησε να πάρει πίσω τα λόγια της. Μπορεί εκείνη να πιστεύει ότι ο στόχος ήταν θέμα τύχης, οι αντίπαλοι δεν είχαν την ίδια άποψη.

Μετά την ψηφοφορία, δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά τον Παύλο Παπαδόπουλο, αναδείχτηκε ο Αλέξης Παππάς. Όταν ακούστηκε το αποτέλεσμα από τον Γιώργο Λιανό, κάποιοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, καθώς, όπως είπαν, δεν το περίμεναν με τίποτα.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο από το αποψινό επεισόδιο του Survivor 2024:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved