Media

Ναταλία Γερμανού:Η αναδρομή που έκανε στο παρελθόν-«Κάθε φορά που βλέπω αυτό το βίντεο, δαγκώνομαι!»

Gossip-tv Team

Μια αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, Καλύτερα δε γίνεται με αφορμή τον καλεσμένο της, Λάκη Λαζόπουλο.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη το 2007 όταν ο Λάκης Λαζόπουλος την «κατακεραύνωσε» μέσα από το Αλ Τσαντίρι News.

«Πριν πάμε στο βίντεο της Ναταλίας θέλω να μοιραστώ μια ιστορία που αφορά τον Λάκη και εμένα. Θα σας γυρίσω στο μακρινό 2007 που κάναμε το TV Stars με τον Ηλία Ψινάκη και τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο.

Θέλω να μιλήσω για την πολιτική ορθότητα. Πριν γίνει καθημερινότητά μας, πριν μάθουμε να σκεφτόμαστε πιο σωστά, να προσέχουμε τι λέμε.

Ο Λάκης αυτό το έκανε το 2007 που γελούσαμε με πράγματα που τώρα δεν θα γελούσαμε. Τότε είχε έρθει μια κοπέλα που μιλούσε αγγλικά και ο Ηλίας είχε πει το περίφημο color τα εννιάμερα.

fge33.jpg

Έγινε viral, ακόμα μου το στέλνουν. Έπαψα να γελάω όταν ο Λάκης με κατακεραύνωσε μέσα από το Αλ Τσαντίρι.

Και είχε παίξει το βιντεάκι και είπε “Γιατί γελάς κοπελιά; Έχεις ένα πλάσμα απέναντί σου που δεν καταλαβαίνει ότι το κοροϊδεύετε και είστε τρεις απέναντί του και το κοροϊδεύετε.

Εγώ στεναχωρημένη του έστειλα ένα μειλ και του λέω “είμαστε τρεις, γιατί τα έβαλες μαζί μου;”. Και μου λέει “γιατί από σένα έχω απαιτήσεις”.

Από τότε που ο Λάκης το 2007 δεν θεώρησε αστείο που όλοι γελούσαμε, όποτε βλέπω το βίντεο δαγκώνομαι και αισθάνομαι δυσάρεστα. Ήταν μια μικρή ανάμνηση γιατί τότε που όλοι γελούσαμε, Ναταλία μου αυτό δεν είναι αστείο».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved