Καινούργιου για Χασαπόπουλο: «Είχε πει στον πατέρα μου ότι δε θα πετύχω και να κάνω κάτι άλλο»
Media

Καινούργιου για Χασαπόπουλο: «Είχε πει στον πατέρα μου ότι δε θα πετύχω και να κάνω κάτι άλλο»

Super Κατερίνα: Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε σήμερα 15/2 για το περιστατικό με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο που την απογοήτευσε στο παρελθόν.

Ο ίδιος, είχε πει στον μπαμπά της ότι δεν θα πετύχει στη δημοσιογραφία και καλό θα ήταν να ασχοληθεί με κάτι άλλο στη ζωή της. Ίσως βέβαια αυτό να την πείσμωσε για να τα καταφέρει.

«Ήμουν 18 χρονών, μόλις είχα μπει στο Πανεπιστήμιο, πριν ξεκινήσω στο Τηλεάστυ. Δούλευα σε ένα βιβλιοπωλείο, αλλά ο πατέρας μου, μού λέει “πρέπει να πας για δουλειά, δεν θα κάτσεις να ξύνεσαι, αλλά θα σε στείλω πρώτα σε έναν έμπειρο δημοσιογράφο, να σου πει αν το έχεις”.

kenourgiou.jpg

Εξυπνάδες του πατέρα μου. Μου είπε ότι θα με στείλει στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, που ήταν φίλος ενός άλλου φίλου μας. Πάω λοιπόν με τον κοινό φίλο του μπαμπά μου και κάνουμε ένα ραντεβού στην Παιανία, απέξω στα καφέ, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Αρχίζουμε και μιλάμε, με ρώταγε ποιο είναι το όνειρό μου, τι θέλω να κάνω, με ρώταγε γιατί θέλω να γίνω δημοσιογράφος, ποιοι είναι οι στόχοι μου. Μιλάγαμε πάρα πολλή ώρα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

irodanhs.jpg

«Φεύγουμε και αυτός παίρνει τον πατέρα μου τηλέφωνο. Γυρνάω σπίτι και μου λέει ο πατέρας μου, "καλά, μου είπε ο άνθρωπος ότι δεν το έχεις καθόλου, ότι δε πρόκειται να πετύχεις ποτέ, ότι δε σε ενδιαφέρει καθόλου και καλύτερα να κάνεις κάτι άλλο στη ζωή σου". Απογοητεύτηκα. Όταν μετά από χρόνια τον είδα στο Open και του το είπα, μου λέει "εντάξει, λέω και καμία βλακεία καμιά φορά". Μπορεί και αυτό τότε να με είχε πεισμώσει… Μπορεί κάτι να μη του άρεσε, αλλά καμιά φορά όταν σε απογοητεύουν λίγο στην αρχή, πεισμώνεις».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved