Όλγα Πηλιάκη-Οι πρώτες αναρτήσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor: «Η ξανθιά Παναγιά επιστρέφει»
Media

Όλγα Πηλιάκη-Οι πρώτες αναρτήσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor: «Η ξανθιά Παναγιά επιστρέφει»

Επαναεμφάνιση στα social media για την Όλγα Πηλιάκη μετά την αποχώρηση της από το Survivor!

Η ίδια αποχώρησε απρόσμενα για ιατρικούς λόγους σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Τετάρτης 21/2.

«Να αναφερθώ στην Όλγα Πηλιάκη η οποία, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, βρίσκεται στην κλινική τις τελευταίες ημέρες. Βρίσκεται και απόψε στην κλινική. Λόγω ενός ιατρικού θέματος, το οποίο την κράτησε αυτές τις ημέρες εκτός αγώνων, έπειτα από την εξέταση των γιατρών, κρίθηκε φρόνιμο η Όλγα να μην συνεχίσει στο Survivor. Η Όλγα Πηλιάκη, λοιπόν, από αυτό το βράδυ είναι εκτός παιχνιδιού» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Η Όλγα Πηλιάκη θέλησε να δώσει τα πρώτα… διαδικτυακά σημάδια της αναφερόμενη μάλιστα στην επιστροφή της στην Ελλάδα. «Έρχομαι αγάπη μου» έγραψε η αθλήτρια αναδημοσιεύοντας μία τρυφερή εικόνα με τον σύζυγό της.

Στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναδημοσίευσε ένα ιδιαίτερο tweet που έκανε για εκείνην κάποιος διαδικτυακός της φίλος. «Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματα αγάπης!! Η ξανθιά Παναγιά επιστρέφει» έγραψε χαρακτηριστικά η Όλγα Πηλιάκη.

Χανταμπάκης για την αποχώρηση της Πηλιάκη από το Survivor

«Η Όλγα έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα από παλιό τραυματισμό στον αυχένα όπου με τα αγωνίσματα εμφανίστηκαν κάποιες ενοχλήσεις. Πριν από λίγο μίλησα με την παραγωγή και μου είπαν πως η γιατρός και η παραγωγή για το καλό της Όλγας και σε συμφωνία με την ίδια αποφάσισαν να μην συνεχίσει στο Survivor.»!

Και συνέχισε ο Στέλιος Χανταμπάκης: «Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν το γνώριζα και το έμαθα από την τηλεόραση! Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τη στήριξή σας αυτούς τους δύο μήνες στην Όλγα αλλά και σε εμένα. Είμαι χαρούμενος που είναι καλά και δεν είναι κάτι σοβαρό! Εύχομαι όλα τα καλά σε εσάς και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το παιχνίδι. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και φυσικά σε όλα τα παιδιά υγεία!»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved