Media

H Γερμανού στηρίζει Καινούργιου στο beef με Μπακοδήμου: «Αφού τα φέρνει, καλά κάνει & τα παίρνει»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Πολύς λόγος έγινε την εβδομάδα που πέρασε για την ατάκα της Μαρίας Μπακοδήμου που ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου και... δίχασε τον τηλεοπτικό κόσμο. 

Να θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν από μία αποκάλυψη της ίδιας της Καινούργιου η οποία είπε ότι όταν είχε πρωτοπάει για να ξεκινήσει δουλειά στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, εκείνος είχε πει σε έναν γνωστό του που είχε μεσολαβήσει πως δεν έκανε για παρουσιάστρια.

Η ατάκα της Μπακοδήμου στην εκπομπή της το προηγούμενο Σαββατοκύριακο «Μέσα έπεσε» που η ίδια είπε για να τρολάρει τον Χασαπόπουλο που όμως ενόχλησε την Καινούργιου η οποία θεώρησε ότι την είπε ειρωνικά, έφερε και άλλη ατάκα της Μπακοδήμου.

Στην ίδια εκπομπή και έχοντας καταλάβει πως θα μπορούσε να παρεξηγηθεί, η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε τον τρόπο που το είχε πει, τονίζοντας πως η Κατερίνα Καινιούργιου και άξια είναι και μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες της τηλεόρασης είναι αυτή τη στιγμή. Όμως και αυτό το σχόλιό της έφερε ακόμα περισσότερα σχόλια και αντιδράσεις.

Χαρακτηριστική η σημερινή ατάκα της Ναταλίας Γερμανού η οποία μέσα από τη δική της εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, σήμερα (25/02) σχολίασε και εκείνη με τη σειρά της την τελευταία ατάκα της Μπακοδήμου λέγοντας πως αφού τα φέρνει η Καινούργιου στο κανάλι της, καλά κάνει και τα παίρνει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved