Δημήτρης Μάλλιος: Τα 4 παιδιά, η Αμερικανίδα σύζυγος & η παραδοχή:«Τα έχω πουλήσει όλα στην Αμερική»
KOSMAS KOUMIANOS
Media

Δημήτρης Μάλλιος: Τα 4 παιδιά, η Αμερικανίδα σύζυγος & η παραδοχή:«Τα έχω πουλήσει όλα στην Αμερική»

Ο Δημήτρης Μάλλιος που είναι ένας από τους επενδυτές στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show. 

Ο γνωστός και επιτυχημένος επιχειρηματίας μίλησε για όλους και για όλα, σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και παραδέχτηκε ότι έχει πουλήσει τα πάντα στην Αμερική.

«Έχω τέσσερα παιδιά, τα δύο ζουν εδώ στην Ελλάδα και τα άλλα δυο στην Αμερική. Τα παιδιά που είναι εδώ μαζί μου, τους αρέσει εδώ και δεν θέλουν να πάνε πίσω καθόλου. Η γυναίκα μου είναι Αμερικανίδα και ήρθαμε εδώ στην Ελλάδα μόνιμα. Εδώ είμαστε, τα έχω πουλήσει όλα. Δεν υπάρχει τίποτα εκεί και δεν το μετάνιωσα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μάλλιος.

Dragons’ Den: Δημήτρης Μάλλιος: «Ο γιος μου είχε πρόβλημα και σε καταλαβαίνω» - Συγκίνηση στο πλατό

Και συνέχισε: «Κανένας δεν μπορεί να αλλάξει ζωή και να περιμένει το ίδιο. Πρέπει να είσαι έτοιμος για κάτι διαφορετικό γιατί έχεις αλλάξει πολλά. Δεν μπορείς να πεις ότι "εγώ θα φύγω από εδώ, θα πάω εκεί και θα είναι το ίδιο πράγμα". Μπορώ να πω ότι με αγκάλιασε και ότι δεν με αγκάλιασε η Ελλάδα.

mallios2.jpg

Είναι ακόμα δύσκολο να κάνεις μερικά πράγματα εδώ στην Ελλάδα. Δεν έχει φτάσει δηλαδή στο επίπεδο που αξίζει, ας πούμε. Τα προβλήματα της Ελλάδας δεν είναι δικά μου, εγώ είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος. Διότι έστησα την εταιρεία μου, έχω τη δουλειά μου και ακόμα δουλεύω από εδώ εκεί. Την δουλειά που έχω εγώ μπορώ να την κάνω από παντού και γι’ αυτό είμαι πολύ τυχερός. Έχω και μια οικογένεια που έχουμε πολλή αγάπη μέσα στο σπίτι και όπου και να πάμε θα έχουμε το ίδιο πράγμα».

malio.jpg

Και συνέχισε ο επενδυτής του Dragon's Den:

«Θα πω όμως πως είναι δύσκολο, για παράδειγμα, για έναν που δουλεύει και παίρνει μισθό 600 ή 1000 ευρώ τον μήνα να πληρώνει τόσο πολύ φόρο. Πώς μπορεί κάποιος μπορεί να προχωρήσει την ζωή του, το όνειρο του και να πει ότι βάζω στην άκρη κάποια χρήματα για να ξεκινήσω κάτι; Μιλάμε ότι είναι αδύνατο».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Διαβάστε επίσης:

Λιλή Περγαντά: H παραδοχή του συζύγου της για τη συνεργασία τους – «Τη σεβάστηκα σαν αφεντικό μου»

Η Dragon Λιλή αποκαλύπτει: «Το 1984 με αντιμετώπιζαν όπως τις μάγισσες στον Μεσαίωνα»

Dragons' Den: Ο Γιοχάη δοκίμασε on air την κρέμα ομορφιάς & ο Βαφειάς του είπε ότι μοιάζει με... 20!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved