Προξενιό: Ιουλία και Γρηγόρης ξανά μαζί στα κρυφά
Media

Προξενιό: Ιουλία και Γρηγόρης ξανά μαζί στα κρυφά

Ο μεγάλος έρωτας της Ιουλίας και του Γρηγόρη ξαναγεννιέται στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας».

Άκρως ανατρεπτική αναμένεται η συνέχεια της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας», καθώς η ζωή της κεντρικής ηρωίδας αλλάζει για πάντα από τη μια στιγμή στην άλλη. Η έλευση του μωρού της στο σπίτι των Προβιών έχει φέρει απρόσμενη χαρά και ευτυχία στον Γιωργίκη. Ταυτόχρονα, ο· άντρας κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να δείχνει μόνο το καλό του πρόσωπο στη γυναίκα του ώστε να μπορέσει να της αποδείξει ότι έκανε πολύ καλά που τον παντρεύτηκε, καθώς είναι υπόδειγμα συζύγου και πατέρα.

8857a47c-proxenio.jpg

Μάλιστα, ο Προβιάς ασχολείται συνεχώς και με την κορούλα του και δείχνει σε όλους την αδυναμία που έχει σε εκείνη, την ώρα που ο γιος του, ο Χρήστος, παραμένει μακριά απ’ όλους, καθώς βρίσκεται ακόμα κλεισμένος στην ψυχιατρική κλινική της Αθήνας. Συγχρόνως, η Ιουλία νιώθει ανακούφιση και ικανοποίηση που ο γάμος της πηγαίνει καλά. Βαθιά μέσα της, όμως, η νεαρή γυναίκα τολμά και παραδέχεται στον εαυτό της ότι βρίσκεται εγκλωβισμένη και χαραμίζει τη ζωή της με έναν άνθρωπο που δεν αγαπάει αληθινά. Παράλληλα, συλλογίζεται ακόμα τον πρώην σύντροφό · της, τον Γρηγόρη, και το πώς θα ήταν τα πράγματα αν το είχε σκάσει μαζί του. Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο γεωπόνος, πρόκειται να γίνει ο νονός της ίδιας του της κόρης. Εν τω μεταξύ η Δέσπω, που δεν έχει σταματήσει να πολιορκεί διακριτικά αλλά επίμονα το αφεντικό της, τον Γιωργίκη, καταφέρνει σιγά σιγά και τον πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, διεκδικώντας μία θέση στη ζωή του.

proxenio.jpg

0 Προβιάς δείχνει να κολακεύεται από το ερωτικό τής ενδιαφέρον και κάποια στιγμή υποκύπτει στον πειρασμό και συνάπτει μαζί της παράνομο δεσμό. Αν και η πεθερά του, η Στάσα, έχει καταλάβει το σχέδιο της Δέσπως να τυλίξει τον Προβιά και έχει προειδοποιήσει την κόρη της ώστε να είναι προσεκτική, η Ιουλία δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό για την απιστία του άντρα της, ούτε υποψιάζεται τις κακόβουλες προθέσεις της όμορφης υπηρέτριας να πάρει τη θέση της στην καρδιά του. Μάλιστα, η Δέσπω, παίζοντας ένα διπλό παιχνίδι, καθώς προσποιείται τη φίλη στην αφεντικίνα της, καταφέρνει να απλώσει τα δίχτυα της και να μπει για τα καλά στη ζωή της οικογένειας Προβιού, απειλώντας τον γάμο του ζευγαριού.

1710937117896-206784770-proxenio.jpg

Ωστόσο, στη συνέχεια, η μοίρα επιφυλάσσει ακόμα ένα χτύπημα για το φαινομενικά ευτυχισμένο ανδρόγυνο. Αφορμή στέκεται μία επίσκεψη του Γρηγόρη και της Φιλιώς, που πηγαίνουν στο αρχοντικό για να δουν τη βαφτιστήρα τους, τη μικρή Βγενιώ. Όταν η Ιουλία συναντάει ξανά τον πρώην αγαπημένο της, το πάθος ανάμεσά τους φουντώνει ξανά. 0 γεωπόνος την πολιορκεί ερωτικά και τελικά οι δυο τους αποφασίζουν να μην υπολογίσουν τίποτα και κανέναν και αφήνονται στον ανομολόγητο πόθο που τους δένει. Πολύ σύντομα, λοιπόν, γίνονται παράνομο ζευγάρι και ζουν κρυφά από τον Γιωργίκη και τη Φιλιώ αμέτρητες στιγμές έρωτα και πάθους, ενώ οι σύζυγοί τους δεν υποψιάζονται μέχρι στιγμής τη μυστική τους επανασύνδεση

Πηγή mytv

Το προξενιό της Ιουλίας: Το παιχνίδι της μοίρας! Ο Γρηγόρης θα γίνει νονός στην κόρη της Ιουλίας

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης τρελαίνεται από τη ζήλια του

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Χάδω έχει υποψίες για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved