Δάφνη Καραβοκύρη: «Μια ξανθιά παρουσιάστρια αρνήθηκε να έρθει στο podcast μου γιατί...»
Media

Δάφνη Καραβοκύρη: «Μια ξανθιά παρουσιάστρια αρνήθηκε να έρθει στο podcast μου γιατί...»

Happy Day: Η Δάφνη Καραβοκύρη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 1/4 σε βραβεία ομορφιάς και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που προβλήθηκαν σήμερα 2/4.

Η δημοσιογράφος μίλησε τόσο για τα podcast της όσο και για τις σχέσεις της με την Τζένη Μελιτά μετά το τέλος της συνεργασίας τους στην ΕΡΤ.

«Μια ξανθιά παρουσιάστρια μου είπε ότι είναι πολύ αστεία και εύγλωττη αλλά αρνήθηκε να έρθει στο podcast μου γιατί για το σεξ δεν μιλάει ούτε με τον άνδρα της. Βρε κορίτσι μου της λέω έχεις κάνει και ένα παιδί και μου απαντάει ότι είναι διαφορετικό. Δεν μπορώ να πω όνομα», είπε αρχικά η Δάφνη Καραβοκύρη.

Δάφνη Καραβοκύρη: H συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία

karavokiri.jpg

Και συνέχισε: «Όχι, δεν έχω καλέσει τη Τζένη Μελιτά στο podcast μου. Δεν κάνουν όλοι για όλα. Εμένα δεν μου βγάζει κάτι για να την καλέσω, η Τζένη είναι ένα μαζεμένο παιδί, είναι συντηρητική, δηλαδή έχει ένα άλλο προφίλ. Ούτε κάνουμε παρέα, ούτε έχουμε επικοινωνία. Όταν ξεκινάς να κάνεις μια δουλειά, δεν ξεκινάς να την κάνεις για να γίνεις φίλος με τους άλλους. Δεν ταίριαξαν οι χημείες μας, δεν ταιριάζουν όλοι με όλους».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Δάφνη Kαραβοκύρη για τη νευρική ανορεξία: «Δεν ήμουν εγώ. Άρχισαν να μου πέφτουν τα μαλλιά...»

Κυψέλη: Η εκπομπή της ΕΡΤ έριξε αυλαία με πολύ κλάμα

Δάφνη Καραβοκύρη: Δεν ήμουν στο γάμο της Μελιτά, οι κύκλοι υπάρχουν για να ανοίγουν και να κλείνουν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved