Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο Αρναούτογλου τρόλαρε την διαγωνιζόμενη: «Έκανες πολλά λάθη»

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Στο σημερινό επεισόδιο (5-3) παρακολουθήσαμε την εντυπωσιακή προσπάθεια της 27χρονης Στέλλας, η οποία παρουσίασε ένα σόου "στον αέρα".

Οι audition του talent show συνεχίζονται δυναμικά, με τους περισσότερους από τους υποψηφίους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, προσπαθώντας να κερδίσουν μια θέση στο bootcamp.

Η 27χρονη Στέλλα είπε από την αρχή ότι ασχολείται επαγγελματικά με την aerial yoga και την ενόργαη γυμναστική και δήλωσε συμμετοχή στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο, με σκοπό να δείξει σε κοινό και κριτές κάτι διαφορετικό. Η ίδια ανέβηκε στη σκηνή και ξεκίνησε την χορογραφία της στο έδαφος, με πολλές κινήσεις, που έδειχναν την ευλυγησία της, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε σε έναν μεταλλικό γάντζο, πάνω στο οποίο αιωρούταν.

Μετά την λήξη της εμφάνισής της, ο Κρυσταλλία ξεκίνησε την κριτική της, λέγοντάς της ότι ναι μεν ήταν φανταστική, αλλά ένιωσε ότι κάτι της έλειψε. Μόλις ήρθε η σειρά του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εκείνος της είπε χαρακτηριστικά: "Στέλλα κάναμε πολλά λάθη...", με την Έλενα Χριστοπούλου να γυρνά και να τον κοιτά άφωνη. Στη συνέχεια, ο ίδιος είπε ότι έκανε πλάκα, λέγοντας: "Μην με παίρνεις στα σοβαρά σε παρακαλώ. Έκανες πολλά λάθη και κάποια στιγμή θα δουλέψουμε μαζί για να τα διορθώσουμε. Πρέπει να έχω πολύ μεγάλο θράσσος για να τα λέω αυτά. Στέλλα, σε ευχαριστώ για όλο αυτό που είδα."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved