Media

X Factor: Τα πρώτα πλάνα του Ανδρέα Γεωργίου στο σόου- Οι ανακοινώσεις για τις ομάδες των coaches!

Gossip-tv Team

X Factor: Ο Ανδρέας Γεωργίου εμφανίστηκε στο show και έκανε κάποιες ανακοινώσεις στους κριτές, οι οποίες και τους προβλημάτισαν, αλλά και τους άγχωσαν λίγο. 

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει αναλάβει το κομμάτι της παρουσίασης του φετινού X Factor, με τον ίδιο να φαίνεται ενθουσιασμένος για αυτό το εγχείρημα.

Μετά από την πρώτη φάση του bootcamp, η οποία είχε να κάνει με την επιλογή των καλύτερων 40 τραγουδιστών, ο Ανδρέας Γεωργίου εμφανίστηκε στο πλατό, για να κάνει στους τέσσερις coaches ορισμένες ανακοινώσεις. Μάλιστα, ο ίδιος είπε στην αρχή ότι έχει ένα μικρό άγχος, αλλά είπε χιουμοριστικά: "Θα τα καταφέρω γιατί είμαι Κριός και μου αρέσουν οι προκλήσεις..."

Ο Ανδρέας Γεωργίου, στη συνέχεια μίλησε με τους κριτές για το πως ένιωσαν με την επιλογή των σαράντα καλύτερων, ενώ στη συνέχεια τους ανακοίνωσε ότι ο κάθε coach θα μείνει με 10 άτομα, σόλο η συγκροτήματα, τα οποία αυτά άτομα θα αποτελέσουν την ομάδα τους.

Όσον αφορά την επιλογή, ο κάθε κριτής επέλεξε μια μπάλα μέσα από μια γυάλα, η οποία και έδειχνε τον αριθμό της προτεραιότητας, με την οποία θα επέλεγαν τους παίκτες. Πρώτη επέλεξε η Μαρίζα, δεύτερος ο Στέλιος, τρίτος ο Χρήστος Μάστορας, ενώ στο τέλος ο Μιχάλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως διαμορφώθηκαν οι ομάδες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved