Media

GNTM 5: Η εντυπωσιακή αλλαγή του Χρήστου Μπίρμπα- Έκοψε τα μαλλιά του και είναι... άλλος!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (6-12), ο Χρήστος Μπίρμπας εμφανίστηκε στη βίλα μαζί με την Mary Vitinaros και πάθαμε πλάκα με την πολύ εντυπωσιακή αλλαγή που είχε κάνει στο κούρεμά του. 

Σιγά σιγά πλησιάζει η αντίστροφη μέτρηση για το ριάλιτι μόδας, μιας και κάθε αποχώρηση, είναι ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό, για τις κοπέλες που έχουν απομείνει.

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM οι κοπέλες ξύπνησαν στο σπίτι, μιας και επέστρεψαν από τη Μύκονο, από το μοναδικό ταξίδι που έκαναν με τους κριτές και πέρασαν όλοι μαζί φανταστικά. Η Αλεξία είχε ανάμεικτα συναισθήματα μετά την αποχώρηση της Γεωργιάννας, μιας και ήταν πολύ καλές φίλες, αλλά τόνισε πώς από εδώ και πέρα θα βάλει τα δυνατά της, για να καταφέρει να παραμείνει στον διαγωνισμό και να προχωρήσει μέχρι και τον μεγάλο τελικό.

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Μπίρμπας και η Mary Vitinaros μπήκαν στο σπίτι και τα κορίτσια αμέσως παρατήρησαν την μεγάλη αλλαγή του Χρήστου Μπίρμπα, ο οποίος είχε κόψει πολύ τα μαλλιά του, ενώ μέχρι και το προηγούμενο επεισόδιο, τον είχαμε συνηθίσει με μακριά σγουρα μαλλιά.

Μάλιστα, η Mary Vitinaros δεν δίστασε να πει: "Καλά ο Χρήστος δεν ήρθε στη Μύκονο γιατί τρεις μέρες έκοβε τα μαλλιά του!"

Δείτε το σχετικό βίντνεο παραπάνω

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved