Media

Ίσμα Τουλάτου: Σήμερα η κηδεία της δημοσιογράφου που πέθανε ξαφνικά, τρεις μέρες πριν γεννήσει

Gossip-tv Team

Σήμερα λένε συγγενείς και φίλοι το τελευταίο «αντίο» δημοσιογράφο, Ίσμα Τουλάτου η οποία συγκλόνισε το Πανελλήνιο με τον ξαφνικό θάνατό της, μόλις τρεις μέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. 

Η Ίσμα Τουλάτου κατέρρευσε μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μητέρας της και παρ' όλο που το ασθενοφόρο έφτασε πολύ γρήγορα και η κοπέλα μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο, εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Ίσμα Τουλάτου ο λόγος του θανάτου της αποδίδεται σε εγκεφαλική αιμορραγία που πιθανότατα οφείλεται σε ανεύρυσμα το οποίο όμως η ίδια δεν γνώριζε.

Η Ισμα Τουλάτου, με σπουδές Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Μουσικής εργάστηκε στον ΔΟΛ παίρνοντας συνεντεύξεις από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής στη δύσκολη περίοδο του 2017. Ήταν επί χρόνια η δημοσιογράφος του «Βήματος» που μετέφερε τον λόγο των σημαντικότερων αρχιμουσικών και χορογράφων της εποχής μας – όπως του Ρικάρντο Μούτι ή του Γίρζι Κίλιαν-, τις εξελίξεις από τον χώρο της σύγχρονης όπερας και της κλασικής μουσικής. Έδεινε μόνιμο «παρών» στις συναυλίες του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, του Ηρωδείου και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (με την οποία συνεργάστηκε στον πετυχημένο κύκλο «Οπερα και μόδα»).

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved