Media

Mega Σαββατοκύριακο: Φινάλε με χορό, ενθουσιασμό και πολλά «ευχαριστώ»

Gossip-tv Team

Η εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντώνα έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν και οι παρουσιαστές είχαν στο πλευρό τους όλους τους συντελεστές και στενούς συνεργάτες τους. 

Οι δύο δημοσιογράφοι σήμερα είχαν την τελευταία τους εκπομπή και αφού ολοκλήρωσαν την παρουσίαση των θεμάτων της επικαιρότητας, στον επίλογό τους θέλησαν να ευχαριστήσουν το τηλεοπτικό κοινό αλλά και όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά τη σεζόν που πέρασε για να βγαίνει άρτια η συγκεκριμένη εκπομπή στον αέρα.

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα που μας κρατούσαν συντροφιά τα πρωινά του Σαββατοκύριακου παρουσιάζοντας τα καυτά θέματα της επικαιρότητας θέλησαν να ευχαριστήσουν έναν προς έναν όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια, ενώ ζήτησαν και συγγνώμη αν έκαναν κάποια λάθη κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Σε πολύ ενθουσιώδες κλίμα και χαρούμενοι που έκλεινε ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν με επιτυχία, οι συντελεστές της εκπομπής θέλησαν να αποχαιρετήσουν το κοινό με ένα πολύ καλοκαιρινό τραγούδι, δίνοντας φυσικά ραντεβού για τον Σεπτέμβρη όταν μετά από διακοπές και ξεκούραση θα επανέλθουν στις θέσεις τους για τη νέα σεζόν.

Δείτε τα τελευταία πλάνα από την εκπομπή που έριξε αυλαία:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved