Media

Παρθένα Χοροζίδου: «Έγινε μια παρεξήγηση, θύμωσε, φώναζε και μπήκαν στη μέση οι συνάδερφοι…»

Gossip-tv Team

Η Παρθένα Χοροζίδου μίλησε στο Mega Καλημέρα μίλησε για την καριέρα και την προσωπική της ζωή.

«Το ελάττωμά μου είναι ότι θέλω το σπίτι μου καθαρό, να είμαι τακτοποιημένη για να ησυχάσει το ‘μέσα μου’. Έχω ψυχαναγκασμούς και προσπαθώ να τους καταπολεμήσω» είπε αρχικά.

Για άβολες στιγμές που έχει βιώσει πάνω στην σκηνή, ανέφερε:

«Έχει τύχει να ξεχάσω τα λόγια μου, είναι τραγικό και τρομακτικό να κλείνεις τα μάτια σου και να μη θυμάσαι… Έχω νιώσει άβολα με γυναίκα συνάδελφο στο καμαρίνι. Πήγαινα νωρίτερα για να μη συναντιόμαστε. Είχε γίνει μια παρεξήγηση σε πρόβα, θύμωσε πάρα πολύ, άρχισε να φωνάζει και μπήκαν στη μέση οι συνάδελφοι να της πουν ότι παραλογίζεσαι».

Για τη φιλία της με τον Χρήστο Χολίδη, είπε:

«Ο Χρήστος Χολίδης είναι αδερφός μου, ό,τι ώρα και να τον πάρω θα είναι εκεί. Είναι ένας θεόρατος άνθρωπος, πανέμορφος».

xorozidou.jpg

Η ηθοποιός σχολίασε και τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου σχετικά με τα ρούχα και τα κιλά: «Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του, δεν ξέρω πως μπορεί να μιλά για τους άλλους ανθρώπους».

«Αυτό που μπορεί να με βγάλει εκτός εαυτού είναι η αγένεια. Το #MeToo έπρεπε να γίνει, κακώς δείξανε με το δάχτυλο μόνο τον δικό μας κύκλο. Κακώς που δεν καθάρισαν και άλλοι χώροι, ήταν ευκαιρία», συμπληρώνει.

Για τις ερωτικές σκηνές σε τηλεόραση και θέατρο λέει:

«Οι ερωτικές σκηνές είναι άβολες για όλους αλλά βρίσκεις τρόπο. Ο Αλέξανδρος Ρήγας χαιρόταν να με φέρνει σε δύσκολη θέση στις ‘Τρίχες’».

Η Παρθένα Χοροζίδου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Βέμπο».

Δείτε όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved