Media

Μεγακλής Βιντιάδης: «Κάποιες παρουσιάστριες πρωινών δεν μου αρέσουν γιατί μιμούνται τη Μενεγάκη»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Επί παντός τηλεοπτικού επιστητού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι ο Μεγακλής Βιντιάδης ο οποίος φυσικά αναφέρθηκε και στα πρόσωπα της επικαιρότητας... 

Ο γνωστός σκηνοθέτης ο οποίος και μεσουράνησε στην ελληνική τηλεόραση, ειδικά τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής μικρής οθόνης, είπε αρχικά γενικά: «Δεν μου φαίνεται καλή η τηλεόραση του σήμερα, έχει ξεφύγει το πράγμα. Οι ψυχαγωγικές εκπομπές είναι copy, ο ένας μιμείται τον άλλον. Η επιδίωξη των ψυχαγωγικών εκπομπών είναι να βρίσκουν θέματα για να γίνεται βαβούρα, θεωρούν ότι αυτό έχει τηλεθέαση. Ο καθένας λέει ό,τι του έρθει, εκθέτει κόσμο. Ο ένας μισεί τον άλλο. Όταν ακούς ‘’είσαι θεά και θεός’’, σημαίνει ότι ο άλλος σε μισεί. Το ίδιο με τις ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά με ενοχλούν και οι πολιτικές και οι ειδήσεις».

vindiadis.jpg

Αναφερόμενος στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την παρουσία του στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Μεγακλής Βιντιάδης τόνισε:

«Θα ήθελα να έχει δική του εκπομπή γιατί μιλάει καλά ελληνικά και ξέρει να ‘’κατευθύνει’’ μία εκπομπή. Στο πάνελ του Super Κατερίνα παίζει έναν ρόλο για την τηλεθέαση».

Αναφερόμενος στις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης σήμερα, ο Μεγακλής Βιντιάδης αφού τόνισε πως του αρέσουν πολύ η Σίσσυ Χρηστίδου και η Δανάη Μπάρκα, επεσήμανε: «Κάποιες παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών δεν μου αρέσουν γιατί μιμούνται την Ελένη Μενεγάκη. Ο Γιώργος Λιάγκας με κάνει να γελάω γιατί από το πουθενά προκαλεί θέμα. Έχει ας πούμε, έξυπνο τρόπο να κάνει τα ΜΜΕ να ασχολούνται με το τίποτα».

Σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες εβδομάδες με τον Γιώργο Νταλάρα, ο γνωστός σκηνοθέτης είπε: «Έχει δίκιο, αλλά ο τρόπος του είναι ίσως απότομος. Ας μη ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι ρεπόρτερς είναι νέα παιδιά που τώρα ξεκινούν και προσπαθούν να φτιάξουν κάτι στη ζωή τους. Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας καλός καλλιτέχνης και δουλεύει πολύ. Θέλησε να ερμηνεύσει Μίκη Θεοδωράκη και από ό,τι θυμάμαι το έκανε καλά».

Τέλος, για τον τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Μεγακλής Βιντιάδης σχολίασε: «Μου άρεσε ανέκαθεν από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του που έκανε εκπομπές στον δρόμο. Διαχειρίζεται πολύ καλά τις βραδινές εκπομπές. Αν επέστρεφε στην πρωινή ζώνη πάλι θα έκανε επιτυχία. Θα διέφερε 100% από τους υπόλοιπους».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved