Eurovision 2017: Το This is love «συναντά» το Utopian Land
Eurovision

Eurovision 2017: Το This is love «συναντά» το Utopian Land

Τι «ενώνει» τη συμμετοχή της χώρας μας στη Eurovision 2016  «Utopian land» με τους ARGO με τη φετινή συμμετοχή για το 2017 και το «This is love»;

Το So you think you can dance του Αntenna!.

Ο Ιάσωνας Μανδηλάς ένας εκ των δύο χορευτών -μαζί με τον Μάρκο Γιακούμογλου-που συνόδευσε την Demy στη σκηνή του Κιέβου τον περασμένο Μάιο, ως γνωστόν συμμετέχει ως παίκτης στα LIVE του φετινού κύκλου του παιχνιδιού ,που επέστρεψε μετά από πολύχρονη αποχή με παρουσιάστρια αυτή τη φορά τη Δούκισσα Νομικού. Και η ευτυχής συγκυρία ήρθε.

Η Eurovision "ενώνει'

Καρμικό ότι και οι δυο συμμετέχοντες- με διαφορετικές βέβαια συμμετοχές της Ελλάδας μας στον Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού- συναντιούνται αυτή τη τηλεοπτική σεζόν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ο "Έλληνας Θεός" από τους Argo όπως αποκαλούσαν πέρσι τον Βασίλη Ρόξενο τα ξένα μέσα ενημέρωσης διδάσκει τον Ιάσωνα.

Ο Βασίλης έν μέσω πολλών δραστηριοτήτων του συμμετέχει στο σώου με την ιδιότητα του δασκάλου.

Τη περσινή χρονιά, κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού κάτω από τις σκηνοθετικές/χορευτικές οδηγίες της γνωστής χορογράφου Μαρίας Λυραράκη που τον επέλεξε για να "συμπληρώσει" τους Argo στην 61η διοργάνωση. Και φέτος Ο "παλιός" εκπαιδεύει τον "νέο" Σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα που παρακολουθούμε μάλιστα, ο Ιάσωνας ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του δασκάλου του και δείχνει με τη σειρά του να έχει κερδίσει τη προτίμηση όσων παρακολουθούν το τηλεοπτικό πρόγραμμα, που έχει ως αποτέλεσμα να τον κρατούν κάθε εβδομάδα για να συνεχίζει τη πορεία του και γιατί όχι να κατορθώσει να βρεθεί έως τη κορυφή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved