Eurovision 2023: Οι Piqued Jacks για τον Άγιο Μαρίνο θα εμφανιστούν με άρωμα... Ελλάδας!
Eurovision

Eurovision 2023: Οι Piqued Jacks για τον Άγιο Μαρίνο θα εμφανιστούν με άρωμα... Ελλάδας!

Eurovision 2023: Μία ανάσα πριν τον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον και ο Άγιος Μαρίνος θα εκπροσωπηθεί από τους Piqued Jacks με το “Like an Animal”.

Η εμφάνισή τους μάλιστα θα έχει άρωμα Ελλάδας καθώς καλλιτεχνικός διευθυντής της εμφάνισής τους στη σκηνή του Λίβερπουλ θα είναι ο Έλληνας σκηνοθέτης – χορογράφος, Νίκος Μαριάνος.

marianos.jpg

Να θυμίσουμε πως στο ενεργητικό του ο ταλαντούχος χορογράφος έχει μεταξύ άλλων, την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στο “This is our night” ως χορευτής, όπως επίσης και της Έλενας Παπαρίζου στo “My number one” στα 50χρονα της Eurovision, στην Κοπεγχάγη.

Επιπλέον, σκηνοθέτησε την συμμετοχή του Serhat “Say Na Na Na” με το το 2019 στην Eurovision που διεξήχθη στο Τελ Αβίβ, η οποία αποτελεί μέχρι και σήμερα την καλύτερη θέση που έχει λάβει η χώρα στον διαγωνισμό. Επίσης, έχει υπάρξει σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής πολλών μουσικών events στην Ελλάδα (MAD Awards, NMDF, Ημέρα Θετικής Ενέργειας-Amita Motion).

maxresdefault.jpg

Ο ίδιος δήλωσε σε ανάρτησή του στα social media, πανευτυχής που θα ξανασυνεργαστεί με την ομάδα του Αγίου Μαρίνου!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άγιος Μαρίνος θα εμφανιστεί στη 12η θέση του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision, στις 11 Μαϊου!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved