Eurovision 2023 - Victor Vernicos: Η εμφάνισή του στο τιρκουάζ χαλί του διαγωνισμού
Eurovision

Eurovision 2023 - Victor Vernicos: Η εμφάνισή του στο τιρκουάζ χαλί του διαγωνισμού

Eurovision 2023: Με μία σικ εμφάνιση και τη γλυκύτητα και το χαμόγελό του, ο Victor Vernicos κέντρισε τις εντυπώσεις στο τιρκουάζ χαλί της Eurovision, κατά την επίσημη υποδοχή όλων των χωρών στο Λίβερπουλ.

Με την εμφάνισή του, ο 16χρονος εκπρόσωπος της Ελλάδας έκλεισε «πονηρά» το μάτι στο νεαρό αγόρι που σιγά σιγά γίνεται νεαρός άνδρας. Ο Victor ήταν ντυμένος με μπλέιζερ σε γήινες αποχρώσεις (όπως έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε όλο αυτό το διάστημα) μ’ ένα κάπως ανατρεπτικό design, που αντικατοπτρίζει την φρεσκάδα ενός εφήβου σε συνδυασμό με την σοβαρότητα ενός ενήλικα.

H πρόβα της Ελλάδας:

Στο 200 μέτρων τιρκουάζ χαλί που έστρωσαν οι διοργανωτές, τον Victor συνόδευσαν ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ελληνικής αποστολής, Κωνσταντίνος Ρήγος, οι δύο σχολιάστριες της φετινής διοργάνωσης, Μαρία Κοζάκου και Τζένη Μελιτά και η επικεφαλής της ελληνικής αποστολής, Μόνικα Παπαδάτου, ενώ όλη η ομάδα της Ελλάδας ήταν παρούσα στην εκδήλωση.

https://www.instagram.com/p/Cr8SncmgHjj

Οι αρχές του Λίβερπουλ υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν όλες τις διαγωνιζόμενες χώρες στο St. George Hall, δίνοντας κι επίσημα το σύνθημα για ν’ αρχίσει η Eurovision του 2023.

Δείτε παρακάτω εικόνες από την εμφάνισή του στο τιρκουάζ χαλί :

https://www.instagram.com/p/Cr8wejWNgQz
https://www.instagram.com/p/Cr8wg48ttl_

Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα του Victor Vernicos

Ο 16 χρονος Βίκτωρ ντυμένος σε γήινες αποχρώσεις, με τα ρούχα που σχεδίασε ο ενδυματολογος Γιωργος Σεγρεδάκης εντυπωσίασε και στη δεύτερη πρόβα.

Ένα ελληνικό αυγουστιάτικο βράδυ, μόνος στο δωμάτιό του, ο Βίκτωρ βιώνει τις αγωνίες που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Τις αποτυπώνει στο χαρτί. Και το ελληνικό αλφάβητο, βάση του λατινικού και του κυριλλικού αλφαβήτου, «δραπετεύει» από τις σελίδες του εφηβικού λευκώματος, συναντά τις λέξεις του τραγουδιού και δημιουργεί ένα νέο, οικουμενικό λεξιλόγιο για τα συναισθήματα που ξεχνάμε ή παραβλέπουμε μεγαλώνοντας.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved