Οι ταινίες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας στο Φεστιβάλ Καννών!
Hollywood

Οι ταινίες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας στο Φεστιβάλ Καννών!

H αυλαία του 69ου Φεστιβάλ Καννών θα ανοίξει από τις 11 έως τις 22 Μαΐου και είναι πολλά τα διάσημα ονόματα της Μέκκας του κινηματογράφου που θα παρελάσουν στο κόκκινο χαλί του.

Την αρχή θα κάνει, σύμφωνα με τη real το «Café Society» του Woody Allen, που µας ταξιδεύει στο Χόλιγουντ του ’30, ενώ ο Steven Spielberg απευθύνεται σε όλη την οικογένεια µε τον «Μεγάλο φιλικό γίγαντα». Ο Ryan Gosling και ο Russell Crowe πρωταγωνιστούν στην κωµική νουάρ περιπέτεια «The nice guys», ενώ στο τµήµα «Ένα κάποιο βλέµµα» φιγουράρει το πολυσυζητηµένο «Captain Fantastic» του Ματ Ρος, µε πρωταγωνιστή τον Viggo Mortensen στον ρόλο ενός φοβερά εκκεντρικού πατέρα έξι παιδιών. Η Jodie Foster υπογράφει το πολιτικοποιηµένο θρίλερ οµηρίας «Money monster» µε τους George Clooney και Julia Roberts, ενώ ο Mel Gibson κάνει δυναµική εµφάνιση στην περιπέτεια «Blood father». Ο θρυλικός Ιγκι Ποπ κυριαρχεί στο ντοκιµαντέρ «Gimme danger» του Τζιµ Τζάρµους.
Από τις ταινίες που θα διεκδικήσουν τον Χρυσό Φοίνικα, το βλέµµα εστιάζει στο «The last face» του Sean Penn, µια πολιτικοποιηµένη ερωτική ιστορία µε τον Javier Bardem και την πρώην αγαπηµένη τού σκηνοθέτη, Charlize Theron. Επίσης, στην «Julieta», όπου ο Πέδρο Αλµοδόβαρ αναφέρεται µε τον πολύχρωµο, ανατρεπτικό του τρόπο στην απώλεια. Στους διαγωνιζόµενους και ο Τζ. Τζάρµους, ο Πολ Βερχόφεν, ο Κεν Λόουτς και οι αδελφοί Νταρντέν, ενώ στους πρωταγωνιστές περιλαµβάνονται η Μαριόν Κοτιγιάρ, η Λεά Σεντού, ο Βενσάν Κασέλ, η Ζιλιέτ Μπινός και η Ιζαµπέλ Ιπέρ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved