Χάρβεϊ Γουάινστιν: ο γιος της Μία Φάροου εκθέτει τη στρατιά κατασκόπων & εκφοβιστών του "αρπακτικού"
Hollywood

Χάρβεϊ Γουάινστιν: ο γιος της Μία Φάροου εκθέτει τη στρατιά κατασκόπων & εκφοβιστών του "αρπακτικού"

Με αποκαλύψεις που ξεπερνούν και τον πιο ευφάνταστο σεναριογράφο στο Χόλιγουντ η υπόθεση του μεγαλοπαράγοντας της Miramax & Wienstein Company Χάρβεϊ Γουάινστιν σοκάρει. Με άρθρο του στο Τhe New Yorker ο γιος της Μία Φάροου και του Γούντι Άλεν τον οποίο και έχει εκθέσει κατηγορώντας τον ανοιχτά για παιδοφιλία και σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος της αδελφής του Ντίλαν, Ρόναν Φάροου, εκθέτει το σκοτεινό κύκλωμα πρώην κατασκόπων που εκβίαζαν και μάζευαν πληροφορίες για τα θύματα του "αρπακτικού" του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ π Χάρβεϊ Γουάινστιν χρησιμοποίησε τεράστια μέσα στην προσπάθεια να κουκουλώσει τις αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις προσλαμβάνοντας μέσω των δικηγόρων του πρώην μυστικούς πράκτορες που έκαναν έρευνα δηλώνοντας ψευδείς ταυτότητες ή δημοσιογράφους του σκανδαλοθηρικού Τύπου γράφει ο Φάροου στο περιοδικό New Yorker.

Σύμφωνα με το άρθρο, ο 65χρονος κινηματογραφικός μεγιστάνας ανέπτυξε αυτή "τη στρατιά κατασκόπων τουλάχιστον από το φθινόπωρο του 2016. Το περιοδικό New Yorker επικαλείται δεκάδες έγγραφα και επτά πρόσωπα που ενεπλάκησαν άμεσα στις προσπάθειες του έκπτωτου παραγωγού να εμποδίσει μάταια τη δημοσίευση των κατηγοριών σε βάρος του.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved