Πασίγνωστη ηθοποιός συγκλονίζει: «Κινδυνεύω λόγω διαβήτη-Σπάνε τα κόκκαλά μου»
Hollywood

Πασίγνωστη ηθοποιός συγκλονίζει: «Κινδυνεύω λόγω διαβήτη-Σπάνε τα κόκκαλά μου»

Μιλώντας για τον λόγο που φοβάται όσο τίποτα την πανδημία του κορονοϊού, αποκάλυψε πως μια έντονη αδιαθεσία την οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου μετά από εξετάσεις έμαθε ότι πάσχει από διαβήτη.

Η αποκάλυψη της συγκλονίζει.


«Ο διαβήτης με έπιασε εξ απήνης. Κανένας από την οικογένειά μου δεν είχε ποτέ τη νόσο και παρότι είχα παραπανίσια κιλά στο σχολείο, πίστευα ότι ήμουν υγιής. Ένιωθα άρρωστη, πολύ άρρωστη, το 1989 που είχα γυρίσματα στην τηλεόραση. Αισθανόμουν τεράστια ανάγκη για ενέργεια αλλά δεν είχα χρόνο να σηκωθώ να φάω ένα κομματάκι σοκολάτα. Πραγματικά δεν καταλάβαινα τι είχα πάθει.


Κατάλαβα ότι είχε έρθει η ώρα να φροντίσω τον εαυτό μου και μπορώ πλέον να πω ότι τώρα είμαι υγιέστερη απ’ ότι στο παρελθόν, πριν νοσήσω με διαβήτη. Άρχισα να καταναλώνω φρέσκα λαχανικά, κοτόπουλο, ψάρι και μακαρόνια. Έκοψα το κόκκινο κρέας και τα πολλά φρούτα που περιέχουν ζάχαρη. Τώρα τα αγαπημένα μου πιάτα είναι πολύ απλά, όπως τόνος στο γκριλ και πατάτες με λιωμένο σκόρδο.


Ο διαβήτης τελικά εξελίχθηκε σε ένα δώρο. Μου έδωσε δύναμη και αντοχή γιατί έπρεπε να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα, όσο οδυνηρή κι αν ήταν», είπε μεταξύ άλλων σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Variety η κούκλα ηθοποιός Halle Berry.

«Αισθάνομαι ότι κινδυνεύω. Είμαι πολύ αυστηρή στο θέμα της καραντίνα και με ποιον έρχομαι σε επαφή. Στο σπίτι μου έχω δημιουργήσει ένα σημείο όπου οτιδήποτε έρχεται από τον έξω κόσμο, πρέπει να περάσει από απολύμανση», κατέληξε η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved