Κρις Νοθ: Οι απειλές μετά από τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση- Εκνευρισμένος ο ηθοποιός
Hollywood

Κρις Νοθ: Οι απειλές μετά από τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση- Εκνευρισμένος ο ηθοποιός

Ο γνωστός ηθοποιός Κρις Νοθ μετά τις τέσσερις κατηγορίες εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση, απειλεί πως θα αποκαλύψει διάφορα περιστατικά που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες.

Πλέον το γνωρίζουν όλοι πως ο πετυχημένος ηθοποιός κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση από τέσσερις γυναίκες, επανήλθε στην επικαιρότητα, εκφράζοντας τον αμέριστο θυμό του για την έλλειψη στήριξης προς στο πρόσωπο του, από τη μεριά κάποιων συνεργατών του.

Πηγές από το περιβάλλον του ανέφεραν πως ο « Mr Big» από το «Sex and the city» είναι ιδιαίτερα θυμωμένος με τις πρώην συναδέλφους Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κριστίν Ντέιβις, καθώς πέρασαν χρόνια μαζί του, σαν φίλες του και μετά φάνηκαν να τον εγκαταλείπουν χωρίς εξηγήσεις. Τώρα, ο Νοθ «σκέφτεται να αποκαλύψει κάποια άσχημα περιστατικά που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες».

Πιο συγκεκριμένα, ο 67χρονος ηθοποιός, μετά το «And Just Like That» που αποτελεί τη συνέχεια του «Sex and the city», βρέθηκε εκτός και της τηλεοπτικής σειράς «The equalizer». Οι πηγές, συγκεκριμένα, αναφέρουν πως «εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι θα αποδειχθεί αθώος και δηλώνει έξαλλος που κανείς δεν στάθηκε δίπλα του», δήλωσε η συγκεκριμένη πηγή και συνέχισε, αποκαλύπτοντας ότι: «Δεν πρόκειται να συγκρατηθεί.

«Όλοι πλέον έχουν ένα καλό λόγο για να πανικοβληθούν». Η έκρηξη του Νοθ ακολούθησε μετά την υποστήριξη που έδειξαν οι συμπρωταγωνίστριές του στη σειρά του ΗΒΟ, για τα φερόμενα ως θύματα του. Οι τρεις γυναίκες, «Κάρι», «Μιράντα» και «Σάρλοτ» είχαν εκφράσει τη λύπη τους για τα όσα έχουν ακουστεί και συζητηθεί: «Στηρίζουμε τις γυναίκες που μοιράστηκαν τις οδυνηρές εμπειρίες τους. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο και τις συγχαίρουμε γι' αυτό», είχαν γράψει χαρακτηριστικά στη δήλωση τους.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο στο Hollywood: Ο "Mr Big" κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο γυναικών

Ο Mr Big του Sex and the City είναι ένας άλλος άνθρωπος πια (photos)

Ο Mr. Big του «Sex and the City» υπήρξε στην πραγματικότητα – Αυτός ο άνδρας ενέπνευσε τον ρόλο του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved