Jennifer Lopez: Η ζωή της σούπερ σταρ γίνεται ντοκιμαντέρ
Hollywood

Jennifer Lopez: Η ζωή της σούπερ σταρ γίνεται ντοκιμαντέρ

Είναι γεγονός, η διάσημη πλατφόρμα, Νetflix μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το νέο ντοκιμαντέρ «Ηalftime», που παρουσιάζει σημαντικές στιγμές, στην καριέρα και τη ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ.

Δείχνοντας την προετοιμασία της Λατίνας σούπερ σταρ για την εμφάνισή της στο «halftime» του Super Bowl με τη Σακίρα, το ντοκιμαντέρ παίρνει ως αφορμή τον τίτλο του για να δείξει τη ζωή της σταρ στα 52 της χρόνια, όσα έχει καταφέρει και όσα έχει γίνει σήμερα ως καλλιτέχνης, μητέρα και διασημότητα που ζει όλη της τη ζωή μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου στο φεστιβάλ του Tribeca και θα είναι διαθέσιμο στο Νetflix από τις 14 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τους συντελεστές, θα προσφέρει μια ματιά στο κουράγιο και την αποφασιστικότητα που έκαναν την JLo μια σούπερ σταρ, από τις ταινίες της και τις συναυλίες της μέχρι την εμφάνισή της στο Super Bowl και την ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου.

«Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στη διεθνή σούπερ σταρ, που έχει εμπνεύσει ανθρώπους εδώ και δεκαετίες με τη δημιουργική ευφυΐα της και τις πολιτιστικές συνεισφορές της. Και είναι μόνο η αρχή. Το ‘’Halftime’’ είναι η αρχή του δεύτερου μισού της ζωής της, ενώ δείχνει την εξέλιξη της σαν Λατίνα, μητέρα και καλλιτέχνης», αναφέρει το επίσημο δελτίο Τύπου του ντοκιμαντέρ.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει στα 52 της χρόνια με μπικίνι και το κορμί της είναι το κάτι άλλο

Jennifer Lopez-Ben Affleck: Ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Jennifer Lopez: Η φόρμα με τα 250.000 κρύσταλλα Swarovski, δημιουργία Βρεττού Βρεττάκου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved