Η πρώτη σύζυγος του Τζόνι Ντεπ ξεσπά: «H  Άμπερ Χερντ είναι φρικτή...αγαπώ αδιανόητα τον Τζόνι»
Hollywood

Η πρώτη σύζυγος του Τζόνι Ντεπ ξεσπά: «H Άμπερ Χερντ είναι φρικτή...αγαπώ αδιανόητα τον Τζόνι»

Ο Τζόνι Ντεπ και η Λόρι Αν Άλισον παντρεύτηκαν το 1983 και διατηρούν άριστε σχέσεις μέχρι και σήμερα. Όταν η πρώτη σύζυγός του Ντεπ γνώρισε αρχικά την Άμπερ Χερντ την συμπάθησε αλλά μετά...

Για τη γνωριμία της με τον γνωστό ηθοποιό Τζόνι Ντεπ μίλησε η πρώτη σύζυγος του, Λόρι Αν Άλισον, στο Popcorned Planet. Στη συνέντευξή της αναφέρεται και στην Άμπερ Χερντ, τη δική τους γνωριμία ενώ αποκαλύπτει και πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον πασίγνωστο ηθοποιό.

Ο Τζόνι Ντεπ και η Λόρι Αν Άλισον παντρεύτηκαν το 1983, όταν εκείνος ήταν μόλις 20 ετών και εκείνη 25, ενώ χώρισαν δύο χρόνια αργότερα, με τις σχέσεις τους να διατηρούνται άριστες μέχρι και σήμερα.

https://www.instagram.com/p/Cey4iVjsOzJ

Αναφερόμενη στη γνωριμία της με την Άμπερ Χερντ, η Λόρι Αν Άλισον δήλωσε: «Την είχα ξανασυναντήσει, είχα πάει σε πάρτι στο σπίτι του και μου φαινόταν πολύ ωραία και ήταν πανέμορφη. Τι να μην αγαπάς πάνω της;

Αλλά καθώς περνούσε η ώρα και άκουγα πράγματα για εκείνη, άλλαζα γνώμη. Είναι φρικτή. Ο Τζόνι δεν φαινόταν πολύ χαρούμενος όλη την ώρα. Δεν τον είδα πολύ, οπότε δεν μπορώ να πω πραγματικά τι συνέβη. Όσα ειπώθηκαν για εκείνον στο δικαστήριο, με επηρέασαν πάρα πολύ, γιατί ένιωθα άσχημα για εκείνον.

Johnny-Depp-2018-1370511.jpg

Ο Τζόνι Ντεπ είναι πραγματικά γενναιόδωρος. Έχει τη μεγαλύτερη καρδιά που έχω γνωρίσει ποτέ. Τον αγαπώ αδιανόητα και μου φαίνομαι ανόητη, όταν σκέφτομαι αυτόν, το μέλλον του και το παρελθόν μας. Δεν θέλω τίποτα άλλο παρά το καλύτερο για εκείνον κι ελπίζω να νιώθει κι αυτός έτσι για μένα. Μπορώ να πω άσχημα πράγματα για αυτόν;

1675170886782-372286752-johnny.jpg

Μπορώ να πω άσχημα πράγματα για όλους, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Κάνει κανονικά λάθη, όπως κάνουν κι όλοι οι άλλοι, αλλά και πάλι είναι γενναιόδωρος, ευγενικός και ανυπομονώ να ξαναβρεθώ σε ένα δωμάτιο μαζί του, γιατί μου αρέσει να του δίνω αγκαλιές.

Είναι πολύ κλειστός, γι’ αυτό κι εγώ δεν δίνω συνεντεύξεις. Και νομίζω ότι το να βγει και να μιλήσει μέσα από την ψυχή του ήταν το μόνο που έπρεπε πραγματικά να κάνει. Νόμιζα ότι ή θα ήταν ένα επικό ναυάγιο ή θα πήγαινε πολύ καλά», αναφέρει η πρώτη γυναίκα του Ντεπ.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved