Έφυγε από τη ζωή η Σινέντ Ο' Κόνορ! Ήταν μόλις 56 ετών!
Hollywood

Έφυγε από τη ζωή η Σινέντ Ο' Κόνορ! Ήταν μόλις 56 ετών!

Την τελευταία της πνοή άφησε χθες (25/7)  η διάσημη τραγουδίστρια Σινέντ Ο' Κόνορ

H διάσημη καλλιτέχνιδα που άφησε το στίγμα της τη δεκαετία του '90 με την αισθαντική της φωνή έφυγε από τη ζωή 18 μήνες μετά τον θάνατο του γιου της Shane ο οποίος ήταν μόλις 17 ετών.

Όπως αναφέρει η Dailymail, η Ιρλανδή τραγουδίστρια η οποία έκανε τεράστια επιτυχία με το τραγούδι της «Nothing compares to you», φαίνεται πως υπέκυψε στις καταστροφικές σκέψεις που τη βασάνιζαν, ειδικά μετά τον χαμό του γιου της.

Η Sinead O' Connor ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, εκ των οποίων ο 17χρονος Shane αυτοκτόνησε τον Ιανουάριο του 2022, όταν δραπέτευσε από ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν με αυτοκτονικές τάσεις.

Η διάσημη τραγουδίστρια το 2018 είχε αλλάξει το όνομά της σε Shuhada' Sadaqat έχοντας ασπαστεί το Ισλάμ και τα τελευταία χρόνια ζούσε μεταξύ Λονδίνου και μίας μικρής πόλης της γενέτειράς της, της Ιρλανδίας, το Co Roscommon.

It comes a year after the mother-of-four's son Shane, 17, took his own life in January 2022 after escaping hospital while on suicide watch

Στο τελευταίο tweet που είχε κάνει η ίδια είχε ανεβάσει μία φωτογραφία του γιου της Shane, γράφοντας: «Ζώντας ως απέθαντο πλάσμα της νύχτας από τότε. Ήταν η αγάπη της ζωής μου, το φως της ψυχής μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved