Ρόμπερτ Ντε Νίρο: 1,2 εκατ. δολάρια θα πληρώσει στην πρώην βοηθό του - Έχασε τη δικαστική διαμάχη
Hollywood

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: 1,2 εκατ. δολάρια θα πληρώσει στην πρώην βοηθό του - Έχασε τη δικαστική διαμάχη

Έχασε τη δικαστική μάχη κατά της πρώην βοηθού του ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και καλείται να πληρώσει ένα ποσό που «ζαλίζει». Συγκεκριμένα θα δώσει 1,2 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως διαπιστώθηκε, ο πασίγνωστος σταρ, προέβη σε διακρίσεις λόγω φύλου και αντίποινα, ενώ οι ένορκοι έκριναν ότι ο ηθοποιός δεν ήταν προσωπικά υπεύθυνος για την κακοποίηση.

Ο δικαστής διέταξε την εταιρεία του διάσημου ηθοποιού, Canal Productions, να καταβάλλει δύο πληρωμές ύψους 632.143 δολαρίων στην πρώην βοηθό του, Graham Chase Robinson.

Η 41χρονη Graham Chase Robinson δήλωσε ότι ο 80χρονος ηθοποιός και η φίλη του, Tiffany Chen, συνεργάστηκαν εναντίον της για να μετατρέψουν μια δουλειά που κάποτε αγαπούσε σε εφιάλτη, ενώ εκείνοι την χαρακτήρισαν «προβληματική».

deniro.webp


Ο ηθοποιός είπε στους ενόρκους ότι αύξησε τον μισθό της πρώην βοηθού του από 100.000 δολάρια ετησίως σε 300.000 δολάρια και την αναβάθμισε σε αντιπρόεδρο παραγωγής και οικονομικών κατόπιν αιτήματός της, ενώ δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι παραπάνω απ΄όσα ήδη έκανε.

Μάλιστα, ο Ντε Νίρο δήλωσε ότι του έκλεψε περίπου 85.000 δολάρια όταν παραιτήθηκε από τη δουλειά.
Αυτό που παραδέχτηκε είναι ότι της είχε ζητήσει να του ξύσει την πλάτη, σε, τουλάχιστον, δύο περιπτώσεις και ότι την έβρισε. Αρνήθηκε όμως ότι της φώναξε.

Η βοηθός είπε ότι από τότε υποφέρει από άγχος και κατάθλιψη και δεν έχει εργαστεί εδώ και τέσσερα χρόνια, παρά το γεγονός ότι έκανε αίτηση για 638 θέσεις εργασίας.

«Δεν έχω κοινωνική ζωή. Είμαι τόσο ταπεινωμένη και ντροπιασμένη. Αισθάνομαι τόσο κατεστραμμένη κατά κάποιον τρόπο… Έχασα τη ζωή μου. Έχασα την καριέρα μου. Έχασα την οικονομική μου ανεξαρτησία. Έχασα τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

nteniro.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved