Η Μαράια Κάρεϊ «ξεπάγωσε» για τα Χριστούγεννα - Το αστρονομικο ποσό που κερδίζει για το τραγούδι της
Hollywood

Η Μαράια Κάρεϊ «ξεπάγωσε» για τα Χριστούγεννα - Το αστρονομικο ποσό που κερδίζει για το τραγούδι της

Το πέρας της ημέρας εορτασμού του Halloween σήμανε, για ακόμα μία χρονιά την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου για τη Μαράια Κάρι αφού από άκρη σ' άκρη παγκοσμίως θα ακούγεται και φέτος το τραγούδι της All i want for Christmas is you

Γιατί μην ξεχνάμε, το συγκεκριμένο τραγούδι που πρωτοκυκλοφόρησε το 1994, θεωρείται ο... ύμνος των Χριστουγέννων παγκοσμίως και όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες όπως θα πίστευε κανείς.

Αρκεί μόνο να πούμε πως μόνο για το 2022 για τα ετήσια δικαιώματα ηχογράφησης και για κάθε φορά που παιζόταν η κύρια ηχογράφηση του τραγουδιού, η Μαράια Κάρι έβαλε στην τσέπη της 1,55 εκατομμύρια δολάρια χωρίς μάλιστα να... κουνήσει το δαχτυλάκι της. Επίσης, σύμφωνα με το The Economist, η διάσημη τραγουδίστρια έχει κερδίσει πάνω από 70 εκατομμύρια δολάρια.

Και προκειμένου να μας θυμίσει ότι είναι η «βασίλισσα των Χριστουγέννων», η Μαράια Κάρι ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναγγέλλοντας ουσιαστικά την έναρξη της εορταστικής περιόδου για την ίδια.

Δείτε το παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/CzFtem_oImy/

Θυμηθείτε και εσείς το τραγούδι που θα ακούμε όλες τις ημέρες των εορτών που έρχονται...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved